Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat voor Vincent Heilmann als trainer van PSV Onder 18'

14 augustus 2023 20:06 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"PSV gaat voor Vincent Heilmann als trainer van PSV Onder 18"; image source: Pro Shots

PSV wil Vincent Heilmann aanstellen als trainer van PSV Onder 18. Dat meldt clubwatcher Rik Elfrink. PSV werkt er hard aan dat Heilmann komend weekend al voor de groep kan staan als op PSV Campus De Herdgang de Otten Cup wordt gespeeld. In juni werd hij als assistent-trainer aangesteld bij het Belgische KAS Eupen nadat hij in diezelfde functie twee seizoenen werkte bij VfL Wolfsburg.

De 26-jarige Tilburger speelde zelf jarenlang in de jeugdopleiding van PSV, maar moest vanwege blessures stoppen met voetballen. Hij bleef vervolgens als jeugdtrainer actief bij PSV en had de leiding over verschillende jeugdploegen. Zo was hij in het seizoen 2018/2019 de hoofdcoach van PSV Onder 14 en had hij onder meer Isaac Babadi en Jason van Duiven in zijn selectie. Tot 2021 bleef Heilmann werkzaam bij PSV waarna hij als assistent-trainer van Mark van Bommel bij VfL Wolfsburg aan de slag ging.

Waar Van Bommel na enkele maanden al werd ontslagen kon Heilmann bij de Duitse club actief blijven en zat hij zelfs als hoofdtrainer eenmaal op de bank. De Brabander kon afgelopen seizoen een nieuw contract tekenen in Wolfsburg, maar koos voor een overstap naar het Belgische KAS Eupen. Twee maanden na zijn aanstelling lijkt hij dus echter al naar PSV te vertrekken.




Discussieer mee op de forums


Tags

heilmann wolfsburg bommel eupen babadi brabander duiven elfrink herdgang isaac jason jeugdploegen otten tilburger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Wow wat een bijzonder verhaal. 26 jaar en al zoveel gedaan als trainer. Die jongen moet iets bijzonders in zich hebben anders krijg je niet op zoveel verschillende plekken de kans op zo'n jonge leeftijd.
+2/-0

9 maanden geleden
Goede zet, jonge talentvolle trainer met PSV verleden voor onze talenten. perfect toch.
+1/-0

9 maanden geleden
Interessant project voor beide partijen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage