Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wijst bod op Ibrahim Sangaré af'

14 augustus 2023 21:03 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wijst bod op Ibrahim Sangaré af"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV een bod van Nottingham Forest op Ibrahim Sangaré heeft afgewezen. De Engelse club wil de middenvelder huren met een verplichte optie tot koop, waarbij het bedrag inclusief bonussen op 25 miljoen euro zou uitkomen. Voor PSV is dit onbespreekbaar en wil het het bedrag ontvangen dat in het contract van de middenvelder staat. Voor een bedrag van 37,5 miljoen euro is Sangaré over te nemen.

Meer op ED.nl




Tags

sangare forest nottingham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
12,5 huurprijs voor een jaar en daarna 25M koopprijs is netjes
+2/-1

 
9 maanden geleden
Nou, zo netjes is dat niet. Moet PSV wachten op zijn geld en kunnen we dat niet investeren. Gewoon 37,5 aftikken
+5/-0

9 maanden geleden
Kan er maar niet aan wennen: een verplichte optie tot koop. Dat is gewoon een verplichting tot koop. Betaalde journalisten die praten over verplichte opties moeten ontslagen worden of op z’n minst op de brandstapel
+5/-0

 
9 maanden geleden
Heb het idee dat ik die voor Corona ook vrijwel nooit zag. Leek me toentertijd een fenomeen vanwege liquiditeitsproblemen doordat er geen supporters naar het stadion konden komen. Kan je je betalingsverplichting een jaar uitstellen en spelers aantrekken met geld dat je pas op termijn beschikbaar hebt. Of dat daadwerkelijk zo is en waarom dit nog altijd zo populair lijkt weet ik niet.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Mbappe van AS Monaco naar PSG is natuurlijk een bekend voorbeeld in 2017. Dat had volgens mij met financial fairplay te maken. Daarna gebeurde het steeds vaker.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Sinds dat trucje met Mbappé wordt het nu om de haverklap inderdaad toegepast. En in vrijwel alle gevallen is het bedoeld om de Fincial Fair Play te omzeilen. De kopende partij is verzekerd van de speler, de verkopende partij is verzekerd van de bankgarantie. Het gaat alleen pas een jaar later de boeken in.

Nottingham (of welke club dan ook) kan lekker opbokken. Of ze betalen nu direct 37,5 miljoen of ze zoeken maar mooi een ander.
+1/-1

9 maanden geleden
Wat denken ze.. we zijn de ALDI niet!
+3/-1

9 maanden geleden
Kom toch op, we zijn de Lidl nie!
+3/-1

9 maanden geleden
Kom.. nog andere discounters met aanbiedingen? ;)
+2/-0

9 maanden geleden
Graag met een terugkoop optie van € 6 miljoen
+5/-0

9 maanden geleden
PSV staat sterk in dezen met de onderhandelingen met PSG op de rails, als ze zich maar niet vergalopperen.
+1/-0

9 maanden geleden
Forest denkt allicht Schouten + Vranckx = c.25 dus dat is pSV min. Sangare kan bij beduidend betere clubs mee. Hij zal vast gaan (bevestiging als Vranckx en Schouten idd tekenen) en verwacht bij een goede club
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage