Jason van Duiven schiet Jong PSV naar zege

14 augustus 2023 21:50

Jason van Duiven schiet Jong PSV naar zege; image source: Pro Shots

Jong PSV is het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie begonnen met een overwinning. Op PSV Campus De Herdgang werd Telstar met 1-0 verslagen. Aanvoerder Jason van Duiven maakte halverwege de tweede helft het enige doelpunt van de wedstrijd toen hij de bal ietwat uit de kluts voor zijn voeten kreeg en hier vervolgens dankbaar gebruik van maakte.

Bij Jong PSV maakten de nodige spelers hun debuut. Tygo Land, Malik Tillman, Jevon Simons en Bram Rovers hadden een basisplaats, terwijl invallers Tai Abed, Emir Bars en Reda El Meliani hun eerste minuten in het betaald voetbal maakten.

Opstelling Jong PSV: Schiks, Rovers (66' El Meliani), Van de Blaak, Dams, Tytens, Land, Tillman (46' Bars), Van den Heuvel, Simons (46' Abed), Van Duiven, Nassoh

jong duiven jason abed bars meliani rovers simons tillman blaak bram dams emir herdgang heuvel jevon kluts malik nassoh reda schiks tai tygo tytens

9 maanden geleden
Duiven moet lekker een jaar eredivisie gaan spelen..
+2/-0

Die Tillman zat echt raar te doen in de eerste helft, die leek er weinig zin in te hebben.
+1/-0

Prima vermaakt op de Herdgang met een zwaar bevochten overwinning.Tilman speelde onopvallend.Van de Blaak was de uitblinker en ruimde achterin veel op.Het gevaar van Telstar kwam voornamelijk door de lucht met een schitterende reflex op een kopbal door Schiks gekeerd.Prima keeper.Matchwinnaar was natuurlijk van Duiven hoewel hij het fysiek en door de lucht moest afleggen.Al met al een leerzame wedstrijd voor een aantal nieuwelingen.
+1/-0

Van de Blaak had wel in de eerste minuut al penalty tegen kunnen (moeten?) krijgen. Hield wel heel duidelijk shirt vast. Hoop niet dat het net als veel van de verdedigers van het eerste er eentje wordt die goede wedstrijden speelt maar elke wedstrijd wel van die momentjes heeft
+1/-0

Behoorlijk jong, dit Jong PSV. Goede zaak. 20'ers zouden al dichtbij PSV 1 moeten zitten, anders wordt het al lastig.