Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV in Champions League opnieuw tegen Rangers

15 augustus 2023 22:28
Foto: Pro Shots

PSV in Champions League opnieuw tegen Rangers; image source: Pro Shots

PSV zal het net zoals vorig seizoen in de play-off ronde van de Champions League moeten opnemen tegen Rangers FC. De Schotten speelden dinsdagavond met 1-1 gelijk tegen Servette FC. Na de 2-1 zege in Glasgow van vorige week was dat net genoeg om naar de laatste voorronde te kunnen gaan.

Malik Tillman zal daardoor direct tegenover zijn oude club kunnen komen te staan, omdat de middenvelder vorig seizoen nog op huurbasis voor Rangers FC speelde. Sinds dit seizoen is de door PSV opgeleidde Sam Lammers een van de spitsen. Hij begon tegen Servette echter vanaf de bank.




Discussieer mee op de forums


Tags

rangers servette glasgow lammers malik opgeleidde tillman voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Even een openstaande rekening vereffenen dus.
+4/-0

9 maanden geleden
Al bekend of dit op de 22e of 23e is qua uitwedstrijd?
+1/-0

 
9 maanden geleden
22-8 uit, 30-08 thuis. Hoe kun je op zo’n korte termijn een reis in elkaar draaien en je baas zo gek krijgen is de vraag..
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik begin wat grieperig te worden denk ik...
+4/-0

9 maanden geleden
En nu het karwei wel afmaken.
+2/-0

9 maanden geleden
Wat zal het los gaan in het stadion
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat had ik vorig jaar ook gedacht maar viel behoorlijk tegen in vergelijking tot Monaco thuis. Laten we eerlijk wezen, wij gaan alleen maar los als we op voorsprong komen..
+3/-1

 
9 maanden geleden
Ik sta op oost, maar kan dit helaas wel beamen. Het groepje zwarte petjes met de trommel en (hekele)megafoon zingt wel de hele wedstrijd, maar voor de rest hebben we helaas gewoon bioscoop publiek. Minder erg als in de hoofdstad, maar toch erg slapjes.
+3/-0

 
9 maanden geleden
De sfeer is in het stadion veel beter dan jaren terug. Ik ga nu veertig jaar kijken en het is uit nog nooit zo goed geweest. En met name thuis bij europa cup wedstrijden is de sfeer prima.
+1/-0

9 maanden geleden
Terugkijkend op vorige editie; PSV was beter, maar de benen stonden stijf van de zenuwen en ze speelden de slechtste wedstrijd van het seizoen. Rangers zou uiteindelijk de allerslechtste CL-ploeg uit de geschiedenis worden. Dit jaar zijn ze nog minder tov vorig jaar, dus opnieuw een uitschakeling zou je met recht de grootste zwarte bladzijde in de PSV-geschiedenis kunnen noemen - mocht het zover komen.

Maar dit PSV is anders onder Bosz. Daarnaast weet je dat een enorm gevoel van revanche bij de spelers gaat heersen. In het stadion zal het gaan kolken. Ik herinner me kampioenswedstrijd op 15 april 2018 tegen Ajax. Na afloop zouden sommige van hun spelers zeggen: "Toen we het stadion betraden voor de warming up, voelden we al dat hier niets te halen was vandaag". En dit is precies hoe het tegen Rangers zal gaan. Die gasten weten nu al: we zijn fucked, dit keer gaan ze ons met huid en haar opeten. En dat gevoel zal ook bij de 33.000 man op de tribune aanwezig zijn.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Juist! Meteen er bovenop.
Ik denk overigens dat we volgende week in Schotland al een dreun uitdelen en dat de return daardoor minder spannend is.
+2/-0

9 maanden geleden
Had liever Servette als tegenstander gehad. Op een of andere manier vind ik 'revanche'-gevoelens niet de juist emotie om naar een 40 miljoen wedstrijd toe te leven. Emotie leidt mi. alleen maar af, uitgangspunt moet zijn dat je deze speelwijze hanteert en er niet van afwijkt, dan win je gewoonweg van Rangers.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Bosz gaat die wedstrijd ook helemaal niet met revanche gevoelens benaderen dus daar hoef je niet bang voor te zijn. We gaan ze gewoon op felheid en kwaliteit kloppen!
+2/-0

9 maanden geleden
Verdedigers halen op Europees niveau.
Daar ontbreekt het nog wel aan.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage