Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Ik vind dat we het behoorlijk hebben gedaan'

16 augustus 2023 00:02

In gesprek met Veronica gaf Peter Bosz aan redelijk tevreden te zijn over het spel tegen Sturm Graz. "Bij vlagen was het goed, maar er waren ook dingen die beter moeten", aldus Bosz. "Maar dat je in dit stadion domineert, waar het behoorlijk luid was en het veld niet optimaal was, vind ik dat we het behoorlijk hebben gedaan."

De trainer kreeg dan ook de vraag wat er nog beter moet. "Met name hoe we verdedigend staan als we de bal zelf hebben. Die restverdediging moet beter worden georganiseerd", zo gaf hij aan. "Zij werden eigenlijk alleen maar gevaarlijk als ze die bal lukraak wegschoten. Omdat die ballen stuiterde en je dan de tweede bal kreeg, werd het een beetje gevaarlijk. En natuurlijk moeten we weer beter verdedigen met die spelhervattingen."

Bosz was het niet eens met de opmerking dat PSV pas na de tegentreffer leek wakker te worden. "Dat was het niet. Voor de wedstrijd hebben we al aangegeven dat iedereen geconcentreerd moest zijn", zei hij daarover. "Na een moeilijke middenfase kregen we aan het eind van de eerste helft de wedstrijd wel onder controle en dat hebben we in de tweede helft uitgebouwd."




Tags

bosz domineert geconcentreerd graz lukraak middenfase stuiterde sturm veronica vlagen wakker wegschoten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage