Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV akkoord met Willem II over huur Fodé Fofana'

16 augustus 2023 13:14 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV akkoord met Willem II over huur Fodé Fofana"; image source: Pro Shots

Fodé Fofana kan op huurbasis vertrekken naar Willem II. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV is bereid om de spits dit seizoen in Tilburg te laten spelen. De plannen van de provinciegenoot worden door PSV interessant genoeg gezien om mee te werken. Zelf moet Fofana nog wel 'ja' zeggen tegen het voorstel van Willem II.

PSV wil dat Fofana speeltijd gaat opdoen om weer op niveau te komen. Dat zou in de Keuken Kampioen Divisie ook bij Jong PSV kunnen, maar daar krijgt Jason van Duiven momenteel de voorkeur. Daarnaast is er bij Willem II sprake van promotiedruk en wordt van hem verwacht dat hij in de aanval de kar gaat trekken.

Meer op ED.nl




Tags

fofana fode huur duiven jason jong promotiedruk provinciegenoot tilburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden (gewijzigd)
Dus van Duiven blijft dan bij jong? Toch bijzonder, want die heeft ook echt talent, die zou je toch het liefst ook verhuren aan een Heracles bijvoorbeeld?

Voor Fofana snap ik het goed, talent, weinig perspectief, dus die moet gewoon top KKD gaan spelen inderdaad. Onderin eredivisie is te weinig aanvallend spel, vraag me af of een aanvaller daar écht veel van leert. En middenmoot is hij nog niet goed genoeg voor lijkt me.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Beter aanvoerder zijn en elke week spelen in de KKD en wellicht met de top van Nederland trainen dan hopen dat je op de bodem van de eredivisie mee mag doen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dus jij verwacht Heracles in het linkerrijtje?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ben tot nu toe nog niet zo overtuigd van Pepi dus ik zie van Duiven ook in het eerste nog minuten maken. Maar, laten we hopen dat Pepi gewoon nog moet wennen. Heb eerlijk gezegd niet denderend veel van Groningen gezien afgelopen seizoen.
+1/-0

9 maanden geleden
Vanuit de KK kan Duiven toch overgeheveld worden, das de bedoeling?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage