Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil Jason van Duiven in Eindhoven houden'

17 augustus 2023 00:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil Jason van Duiven in Eindhoven houden"; image source: Pro Shots

PSV wil voorlopig niet meewerken aan een vertrek van Jason van Duiven. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. FC Utrecht en NEC willen de spits kopen van PSV, terwijl promovendus Heracles inzet op een huurdeal. PSV wil hem echter in Eindhoven houden en mee laten trainen bij de A-selectie.

Zijn wedstrijden kan hij vervolgens bij Jong PSV blijven spelen zolang er geen perspectief is bij het eerste elftal, maar de clubleiding ziet in Van Duiven een speler die in de loop van het seizoen ook zijn minuten op het hoogste niveau gaat maken.

Meer op ED.nl




Tags

duiven jason heracles huurdeal jong promovendus utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dat zou betekenen dat er twijfel is over Pepi. Als derde spits kun je hem beter verhuren.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat lijkt me nogal onwaarschijnlijk want het seizoen is amper begonnen. En anders zou Van Duiven nu wel de tweede spits zijn. Ik denk eerder dat ze realistisch zijn en er rekening mee houden dat De Jong niet het hele seizoen fit zal zijn.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eerlijk gezegd tegen een relatief zwakke tegenstander van Pepi tijdens de tweede helft Sturm Graz niet veel gezien en dat geeft nu al te denken. Van Pepi weten wij in feite alleen dat hij vorig seizoen bij degradant Groningen een redelijk aantal doelpunten heeft gemaakt... Maar of hij dat bij PSV ook kan, is nog maar de vraag. Er wordt in dit land alleen maar gescout door scouts die met hun glazen ogen naar de tv kijken.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat is ook wat ik bedoel, Pepi viel me zwaar tegen. Wat me ook opviel is dat hij bij zijn penalty zó gespannen was dat hij het fluitsignaal niet eens hoorde. Ik wil niet te snel oordelen over Pepi, maar ik kan me voorstellen dat er bij PSV intern ook twijfels zijn en dat ze daarom van Duiven erbij willen houden.
+1/-0

9 maanden geleden
NEC wil hem kopen. Die moeten dan de complete jaarbegroting uitgeven aan dit groeibriljant. Lekker hier houden en dit seizoen aanvoerder laten zijn van Jong PSV en minuten laten maken in de Eredivisie. Komen genoeg wedstrijden aan waarin hij minuten kan maken.
+1/-0

9 maanden geleden
Bedoelen ze dan minuten in een wedstrijd dat al lang beslist is? Daar wordt zo’n jongen toch niet beter van. Dus neem aan dat het er om gaat dat ie tweede spits wordt als een van de andere twee geblesseerd raakt. Als dat idd gebeurt zouden ze wel spijt krijgen als ze hem verhuren
+1/-0

9 maanden geleden
Bijzonder. Je zou ook af kunen spreken dat je hem onder bepaalde voorwaarden in de winter terug kunt halen. Bv wanneer hij er al 15 ingeschoten heeft, wanneer pepi tegenvalt, wanneer we nog op alle fronten actief zijn. Enzovoort.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk dat weinig clubs geïnteresseerd zijn in een deal dat als van Duiven er voor de winterstop 15 inschiet, ze hem dan weer terug laten gaan. Ik zou er iig nooit mee akkoord gaan, dan heb ik na de winterstop en groot probleem.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik snap dit niet helemaal. Het lijkt mij voor Jason goed om ervaring op te doen in de eredivisie. Hij is vorig jaar al een compleet jaar de spits van Jong PSV geweest.

Ik zie weinig perspectief voor hem dit seizoen, met 2 centrumspitsen voor hem en ook een aantal andere alternatieven die ook centraal uit de voeten kunnen.

Gewoon lekker verhuren, met de afspraak dat we hem terug kunnen halen indien er een calamiteit is (lange blessure van De Jong of Pepi).
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage