Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ook Liverpool aast op komst van Johan Bakayoko'

17 augustus 2023 09:03
Foto: Pro Shots

"Ook Liverpool aast op komst van Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Clubwatchers Rik Elfrink en Marco Timmer melden dat Liverpool zich heeft gemeld voor Johan Bakayoko. De vleugelaanvaller wordt gezien als vervanger van Mohamed Salah indien de Egyptische aanvaller vertrekt. De Engelse topclub heeft dan ook bij het management van Bakayoko geïnformeerd naar de mogelijkheden om hem over te kunnen nemen.






Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko liverpool clubwatchers egyptische elfrink salah timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Liverpool heeft Gakpo als koopje opgehaald en verwacht er nu nog zo een te kunnen doen. 50+ miljoen als openingsbod.
+9/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Koopje?
Het zijn nogal bedragen die je noemt.
Ik ben het eens dat je hoog in de boom moet gaan zitten, maar denk dat wanneer er 35 miljoen uit komt, je meteen moet toehappen.

En dan, pak em beet, sinistera moet halen.
+2/-4

 
9 maanden geleden
Koopje; natuurlijk was Cody een koopje als je kijkt naar hun budgetten en naar bedragen die internationaal betaald worden. Ik zou voor Johan ook echt hoog hoog hoog in de boom gaan zitten..
+6/-0

 
9 maanden geleden
Koopje? Misschien niet wat we gehoopt hadden, maar het is wel onze duurste transfer ooit. 50 miljoen heb ik niet zo in de la liggen
+1/-0

 
9 maanden geleden
In Engeland is al vaak aangegeven dat ze Gakpo een koopje vinden.
+3/-0

9 maanden geleden
Ruilen dan maar voor Salah? Zij een mooi talent, wij beetje ervaring.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik hou hem liever hier. Understatement.
Maar heel eerlijk, de jongen heeft een enorm potentieel, maar zoveel heeft hij nou ook weer niet laten zien.

Misschien dat we El Ghazi kunnen aanbieden?
+7/-1

9 maanden geleden
Ik blijf sommige reacties vreemd vinden op dit netwerk. Enerzijds klagen dat we voor te lage bedragen spelers verkopen maar anderzijds roepen: “wat heeft die jongen hier nou laten zien” en “we mogen blij zijn met €30 mln voor Bakayoko”. Schiet mij maar lek. Ik heb de wedstrijd tegen Graz uit op 2 buitenlandse zenders bekeken en unaniem werd gezegd dat dit een diamant is die tot de Europese top gaat behoren. Of dat werkelijk zo is valt te bezien. Maar om in dit stadium, zonder onmiddellijk alternatief en met zo’n enorm groeipotentieel een dergelijke speler voor het eerste beste bod van €30 mln maar te verkopen lijkt mij echt zeer onverstandig.
+4/-1

9 maanden geleden
Ik hoop dat Bakayoko nu gewoon blijft. PSV moet de selectie straks ook een keer compleet hebben. Bakayoko is mooi gestart dit seizoen. Zijn potentieel is er over een jaar ook nog wel. Sangare nu verkopen. Hiervoor Vranckx halen en dan nog Dest en een centrale verdediger. Op naar de Champions League. Dan is er best wat geld verdient dacht ik zo.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Helemaal eens. De houding van psv zou moeten zijn: nu niet meer te koop, volgend jaar na EK nog een keer kijken. Nu gewoon een seizoen knallen bij ons. En voor de mensen die zeggen iedereen is te koop, klopt. Ik vind m beter dan Antony, dus dat is het bedrag
+2/-1

9 maanden geleden
Vanaf 40 miljoen moet je dit doen. Gaat om een rechtsbuiten. Met dit geld kun je het elftal verder versterken.
+4/-2

9 maanden geleden
Ik ben naast PSV’er ook een Liverpool fan. De wijk en het stadion van Anfield tijdens wedstrijddagen zinderen. Iedere speler zal enthousiast worden als ze de kans krijgen om hier een contract te tekenen. Maar ik begrijp het vanuit Liverpool niet zo goed. Gakpo staat nu al op het middenveld, welk erg aanvallend ingesteld is. Ook de backs die zo hoog staan… dunkt me dat ze daar aan wat defensievere krachten moeten denken… concurrentie voor Johan is daar moordend. Ik hoop dat hij nog een jaar blijft bij PSV en volgend jaar als kampioen vertrekt. Hopelijk wil Liverpool hem dan nog en is de selectie dan wat meer in balans. Laat je niet gek maken Johan!
+1/-0

9 maanden geleden
Zou jammer zijn. Echter voor het juiste bedrag kunnen ze nu nog 2 weken een mooie vervanger halen én iets gebruiken voor een cv/ iets oppotten. Hij voetbalt nu leuk, maar kan zomaar een slecht tweede seizoen spelen en dan verlies je weer miljoenen. 30/35 miljoen voor een speler die het nog neet het nog niet heeft laten zien in één heel seizoen.
+1/-0

9 maanden geleden
Maar hij heeft steeds aangegeven dat hij wil blijven, ik vraag me alleen af of het tegen elke prijs is. Ik denk dat als er een absurd bedrag op tafel wordt gegooid de vogel gevlogen is
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Hartstikke leuk hoor, een enorm bedrag ontvangen. Maar ik zou toch liever tenminste één seizoen, maar eigenlijk nog langer, van een groot talent uit onze eigen opleiding genieten.

Johan Bakayoko heeft vorig jaar zijn debuut gemaakt in PSV1. Hij had het ontzettend moeilijk, kwam er in een behoorlijk aantal wedstrijden niet aan te pas. Gaandeweg de tweede seizoenshelft hield hij zich steeds beter staande. Dit seizoen lijkt hij sterker, meer aanwezig en heb ik inderdaad ook het gevoel dat hij kan uitgroeien tot de volgende buitenspeler die ons voor meer dan 40 miljoen gaat verlaten.

Maar de ontwikkeling die nu gaande is, dat jongens als Madueke en Bakayoko al worden weggekocht voordat ze van waarde zijn geweest voor PSV1, die vind ik zeer zorgelijk. We zijn een voetbalclub die mooi voetbal op de mat wil leggen en waar het publiek wil genieten van goeie spelers. Ik heb er persoonlijk helemaal niks aan dat die jongens voor 30+ miljoen verkocht worden.
+4/-0

9 maanden geleden
Gewoon niet doen. Is na dit seizoen ook nog gewoon veel waard, zou niet weten wie als vervanger moet komen. Ontwikkelt zich tegen mijn verwachting in uitstekend trouwens
+1/-0

 
9 maanden geleden
Als je hem kunt verkopen voor 30 miljoen, meteen Manhoef ophalen voor 3 a 4 miljoen bij Vitesse. Betere speler en 26 miljoen in kas erbij.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Manhoef is oke maar geen verbetering, ik zou het geld van bakayoko stoppen in een aankoop van 20mil die meteen een verbetering is, zo houd je die positie sterk, en 2 seizoenen later voor 40 45 verkopen. Op die voet moet het doorgaan, zo gaat psv levels up. Belangrijk is dat gewilde talenten naar psv moeten willen komen, wetend dat ze een toekomst tegemoet gaan die vaak leid naar grote clubs.
+1/-0

9 maanden geleden
Gakpo in de winterstop laten gaan was al een kolossale fout, maak met Bakayoko nu ook niet nog eens zo'n grote fout. De grafiek gaat hard omhoog, als dat zich doorzet kan het wel eens n hele klapper worden als hij zou vertrekken over een jaar of meer, en kunnen we met deze aanvaller kampioen worden.
+1/-0

9 maanden geleden
Minimaal 60M vragen voor Liverpool. Anders niet doen, wachten tot het volgende seizoen, om tot verkoop over te gaan.
+1/-0

9 maanden geleden
Wordt het niet eens tijd dat de data van die transferperiode veranderen. Dat is zo toch geen werken. Je kunt je ploeg voorbereiden zoveel je wilt maar elk ogenblik kan alles veranderen. Zou het geen beter idee zijn als de zomertransfers slechts in de maand juli kunnen plaatsvinden?
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Absoluut, een véél beter idee. Overtuig dan eerst maar eens de UEFA-mafia en al die mafia-spelersmakelaars die door hoe meer transfers en hoe hoger de bedragen(ze krijgen percentages) hun 'inkomsten' omhoog zien vliegen. Onbegonnen werk vrees ik, voetbal is al lang uitgeleverd aan het grote geld met vooral veel wazige figuren. De Saoedi's bv zijn de voetbalwereld aan het vergiftigen met hun oliedollars, dat belooft weinig goeds...
+2/-0

 
9 maanden geleden
De grootste tegenstander hiervan zijn echter niet de voetbalbonden, de clubs of de makelaars, maar de Europese Commissie. Vanwege het vrij verkeer van werknemers die binnen de EU geldt, staan zij niet toe dat de transferwindow nog verder wordt ingekort.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage