Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV dichter bij akkoord over nieuw contract Isaac Babadi'

18 augustus 2023 00:07 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV dichter bij akkoord over nieuw contract Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV afgelopen week dichter bij een akkoord is gekomen met Isaac Babadi en zijn management over een nieuw contract. Alle partijen hopen binnen afzienbare tijd alles afgerond te hebben. De huidige verbintenis van de talentvolle jeugdinternational loopt na dit seizoen af.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac afzienbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Hoe zou de clausule eruit zien die er op zeker in komt te staan 🤔
+1/-6

9 maanden geleden
Als het zelfs bij jeugdspelers maanden moet duren.. Poeh.
+2/-1

9 maanden geleden
Top, dit is een mooie parel, hij doet me (niet qua spel) aan Wijnaldum denken, opgewekt, rustig en altijd lachen. De reacties hierboven zijn wat zuur, maar het lijkt me een enorme uitdaging om dit soort jongens te verlengen. Er wordt na een paar goede wedstrijden zelfs bij jong vaak al aan dit soort jongens getrokken door grote clubs die zich veel meer kunnen veroorloven. Je kunt ook niet alle jeugdspelers en vet contract geven want dan is er geen geld om de namen binnen te halen die Stewart dit seizoen binnen haalt. Timing is bij die jeugdspelers van wereldbelang want eigenlijk wil je net die interesse voor zijn maar je wilt ook niet het risico lopen dat je iemand verlengd die zich toch niet verder door ontwikkeld. Vooralsnog lijkt er weinig aan te merken op het beleid. Het werkt ook mee dat Bosz hamert op kwaliteit en niet zomaar wat versterking wil.
+17/-0

 
9 maanden geleden
Eens. En je zit ook nog met de grens van 18 jaar vanwege de duur van het contract wat het wat betreft timing soms lastiger maakt.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Prima reactie en goed verwoord. Aanvullend daarop vraag ik me ook altijd af wanneer een zaakwaarnemer de intrede doet. En is dat dan op initiatief van makelaar of van speler? Ziet een makelaar iets in een speler? Denkt een speler goed genoeg te zijn er eentje te hebben? Zo vanzelfsprekend om een makelaar of management te hebben. Zo’n Arjen Robben liet het zijn ouwe heer gewoon doen. Ook nadat hij de top bereikt had. De meeste makelaars zijn gluiperds en maken die jongens en hun ouders helemaal gek. En daar mag je als club dan mee onderhandelen…zelfs bij een net 18 jarige dus blijkbaar
+6/-0

9 maanden geleden
Goed nieuws. Hopelijk een opwaardering zonder fratsen zoals een gelimiteerde clausule. Laat hem maar bijtekenen voor 5 jaar.
+4/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Gelimiteerde clausules zijn geen probleem, zolang dit soort jongens maar niet voor 5 of 6 miljoen kan worden opgehaald, maar voor het tienvoudige.

Ik ben het ermee eens dat het niet altijd makkelijk is om contracten te verlengen, zeker als het om spelers gaat die aan het begin van een carrière staan waar al wel volop interesse voor is.

Je kunt Babadi nu, met 2 wedstrijden in PSV1 achter zijn naam, geen groot contract geven. Je moet hem op een of andere manier een contract geven dat recht doet aan zijn huidige status, maar wat hem wel financiële beloningen geeft zodra hij goede stappen in zijn ontwikkeling zet.

Aan de andere kant moet je ook beseffen dat een kapitaalkrachtige club hem wellicht wél direct een hoog basissalaris kan geven. Maar dan moet je hopen dat de route die je voor deze jongen kunt uitstippelen hem voldoende vertrouwen geeft dat PSV de juiste plek is om zich door te ontwikkelen.

Al met al is het voor Nederlandse clubs van levensbelang dat we goede jonge voetballers blijven opleiden. Enerzijds omdat ze het niveau van onze selecties opkrikken, anderzijds omdat ze de broodnodige inkomsten in het laatje brengen als je ze kan verkopen. Als dat niet meer lukt, heeft opleiden eigenlijk geen zin meer.
+8/-0

 
9 maanden geleden
Dat leuke salaris mag van mij wel in de vorm van prestatie bonussen bij bereiken/spelen CL. Risico bij geen plaatsing afdekken en belangen van spelers en club (nog) meer op één lijn brengen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Als altijd Bas, goede realistische bijdrage. 👍🏼
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage