Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV hard onderuit tegen TOP Oss

18 augustus 2023 21:49
Foto: Pro Shots

Jong PSV hard onderuit tegen TOP Oss; image source: Pro Shots

Jong PSV is vrijdagavond hard onderuit gegaan in de Keuken Kampioen Divisie. Het uitduel tegen TOP Oss eindigde in een 4-1 nederlaag. Wederom maakte aanvoerder Jason van Duiven het enige doelpunt voor de ploeg van Wil Boessen, maar dat was bij lange na niet genoeg voor tenminste een punt door de fouten die achterin werden gemaakt. Renzo Tytens werd bovendien met twee gele kaarten van het veld gestuurd.

Opstelling Jong PSV: Peersman, Rovers (75' Dagasan), Van de Blaak, Dams, Tytens, Comenencia, Land, Van den Heuvel (46' Bars), Simons (57' Abed), Van Duiven, Nassoh




Tags

jong oss duiven tytens abed bars blaak boessen comenencia dagasan dams heuvel jason nassoh peersman renzo rovers simons

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Lesje effectiviteit gehad? 3 schoten op goal, 4 doelpunten voor Oss.
+1/-0

9 maanden geleden
Na 23 minuten was het al klaar en lagen er 3 doelpunten achter Peersman door slecht verdedigen en een domme strafschop tegen.Nog een rode kaart voor Tytens door 2 gele prenten en een blunder van Peersman en de afgang was compleet.Enige positieve was wederom een doelpunt van van Duiven.Hopelijk gaat het de volgende wedstrijd tegen Helmond beter.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Is Schiks sowieso niet veel beter? Of is Peersman ook wel ok?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind Schiks een betere keeper ondanks dat Peersman alles heeft om een goede keeper te zijn maar hij heeft zijn Obispo momentjes.
+2/-0

9 maanden geleden
Het eerste half uur ging iets te snel qua tegendoelpunten mede door de domme overtreding van van Duiven.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage