Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jason van Duiven blijft in Eindhoven en sluit aan bij A-selectie'

19 augustus 2023 12:12 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Jason van Duiven blijft in Eindhoven en sluit aan bij A-selectie"; image source: Pro Shots

Jason van Duiven zal door PSV niet verhuurd gaan worden. Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat de spits vanaf volgende week vast gaat meetrainen bij de A-selectie. Wel is het de bedoeling dat Van Duiven zijn wedstrijden voorlopig bij Jong PSV blijft spelen. Heracles hoopte de aanvaller op huurbasis over te kunnen nemen, terwijl FC Utrecht en NEC zelfs inzetten op een definitieve transfer.

Afgelopen week gaf Van Duiven bij ESPN zelf aan te hopen op een huurperiode aan een club in de Eredivisie zodat hij op het hoogste niveau in actie kon komen. Als aanvoerder van Jong PSV is hij het seizoen uitstekend begonnen door in de eerste twee competitiewedstrijden tot scoren te komen.




Tags

duiven jason jong elfrink eredivisie espn heracles huurperiode utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Heel verstandig, we hebben nog genoeg wedstrijden en de Jong was vorig jaar blessure gevoelig. vDuiven gaat zn minuten wel maken.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat zal dan in eerste instantie vooral zijn als het hem gegund wordt. We hebben Pepi en Vertessen ook voor de spits. Laatstgenoemde heeft zich nog niet al te best bewezen in de spits bij PSV 1, maar kan wel degelijk iets en is ook pas 22. Pepi was keiduur en daar zal wel wat van verwacht worden.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Pepi is de backup van de Jong. Moet zich nog bewijzen. Je kunt verwachtingen hebben maar of die uitkomen? Vertessen is geen spits maar vleugelaanvaller. Passeert op snelheid niet op techniek. Kan een echte spits wel. Heeft bovendien een "houten" poot op links. De beslissing omtrent Van Duiven is dus goed.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Vertessen heeft altijd in de spits gespeeld maar zoals vaker bij jonge spelers heeft hij in het eerste eerst op een andere positie de kans gekregen (idem Saibari). Afgelopen seizoen heeft hij wel vooral in de spits gespeeld.

Dat je blijkbaar pas een echte spits bent als je op techniek kunt passeren heb ik nog niet eerder gehoord. Ik vind Luuk de Jong een echte spits maar op techniek passeren is verre van zijn specialiteit.
+2/-0

9 maanden geleden
Zijn clubs waar ze 12 mln betalen voor een scorende spits uit de
1ste divisie ;)
+3/-0

9 maanden geleden
Hoop voor hem dat de jong of pepi tijdelijk uitvallen oid zodat hij aan minuten toekomt. Anders vind ik het toch wel zonde voor zijn ontwikkeling.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Gewoon speeltijd gunnen bij een veilige stand als hij zich op de trainingen goed laat zien. Daarnaast heeft hij zijn speeltijd bij Jong nog.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Een serieuze wedstrijd spelen of invallen bij een veilige stand is heel anders. Maargoed als hij goed genoeg is komt die vanzelf wel bovendrijven
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage