Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'In de minuten die ik krijg hoop ik mezelf te laten zien'

19 augustus 2023 22:52

In gesprek met ESPN was Yorbe Vertessen blij met zijn doelpunt. "Ik hoefde er niet over na te denken", aldus Vertessen. "Het was eigenlijk wel een beetje te vergelijken met het doelpunt van Noa Lang van vorige week tegen FC Utrecht."

Gevraagd werd hoe het is dat hij Lang boven zich in de pikorde heeft. "Dat is natuurlijk niet altijd even makkelijk, maar in de minuten die ik krijg hoop ik mezelf te laten zien", zo gaf hij aan. "Het gaat lekker nu en ik hoop dat ik deze lijn kan vasthouden."

Ook kreeg de aanvaller de vraag of hij ook op de rechterkant kan spelen. "Dat heb ik in de voorbereiding ook gedaan. Het maakt mij niet uit waar ik speel", zei hij daarover.




Tags

vertessen espn pikorde utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage