Transparent
Inloggen
Sluiten

Officieel: Sergiño Dest op huurbasis naar PSV

21 augustus 2023 10:19 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

<b>Officieel: Sergiño Dest op huurbasis naar PSV</b>; image source: Pro Shots

PSV heeft bevestigd dat Sergiño Dest dit seizoen de selectie van Peter Bosz komt versterken. De vleugelverdediger wordt voor een jaar gehuurd van FC Barcelona en hierbij is ook een optie tot koop bedongen. De kampioen van Spanje meldt dat zij ook een doorverkooppercentage zullen krijgen indien het uiteindelijk tot een definitieve transfer gaat komen.

Meer op PSV.nl




Tags

dest barcelona bosz vleugelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Heb er wel vertrouwen in dat Dest gaat passen bij het voetbal wat Bosz graag speelt. Welkom, op naar de CL !
+3/-0

9 maanden geleden
Het gevoel zegt "weer een ajacied". Het verstand zegt: jonge jongen met veel ervaring en prima constructie (huur met optie tot koop).
+5/-0

 
9 maanden geleden
Jouw gevoel zal in dit geval nooit een bijdrage leveren aan mogelijke successen. Je verstand wel: jonge voetballer met veel ervaring op hoog niveau en gewend met druk om te gaan. Ook het argument dat het “weer” een Amerikaan is zegt me niks. Vaak hebben juist Amerikanen een uitstekende mentaliteit. Kortom: prima aanwinst voor het team met een optie tot koop. Nu het centrum nog versterken en dan zijn we een heel eind.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Het argument dat het “weer” een Amerikaan is zegt mij ook niks. Ik heb niks tegen Amerikanen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Mee eens, Verder is een speler met op zijn CV Ajax, Barcelona en PSV vast wel goed te verkopen.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik weet het niet hoor. Past wellicht in het spel van Peter omdat hij drang naar voren heeft en snel is? Maar ik zou toch liever eens een verdediger zien waarvan het de spits van de tegenstander dun door de broek loopt…. Een slot op de deur. Iemand die op de winkel past als de rest voorin is en waarbij je je dan ook veilig en comfortabel voelt. Die speler zie ik nog steeds niet. Nu gaat Teze wellicht naar het centrum maar daar zal geen spits wakker van liggen.
+1/-0

 
 
9 maanden geleden
Nee hoor, niet bedoeld om Teze slecht weg te zetten maar ik vind het samen met Boscagli te licht, te frivool/ flegmatiek. Zou liever een type Nielsen, Stam, Stevens, Moreno etc achterin zien. En dan zie ik die liever naast Boscagli staan dan naast Teze in het centrum. En daarnaast vind ik Teze het momenteel best aardig doen als rechtsachter. Dus waarom dan die Dest? Spendeer je geld dan meteen aan een beest voor achterin als je niet tevreden bent over Ramalho. Maar dat is mijn bescheiden mening en uiteraard staat het een ieder vrij daar een andere mening over te hebben :)
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage