Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Wraak speelt geen rol'

21 augustus 2023 18:44

Op de persconferentie van maandag gaf Peter Bosz aan dat wraak geen rol speelt in de voorbereiding op de wedstrijd van dinsdag. "Enerzijds omdat ik er zelf niet bij was, anderzijds omdat ik denk dat die instelling ons niet gaat helpen winnen", aldus Bosz, opgetekend door PSV.nl.

Volgens de trainer kan PSV maar één ding doen tegen de sfeer op Ibrox. "Goed voetballen. Ik ben hier al vaker geweest en als het publiek erachter staat krijg je het altijd lastig", zo gaf hij aan. "We kunnen ze alleen stil krijgen door goed voetbal te spelen en we hebben laten zien dat we dat goed kunnen."

Luuk de Jong was als aanvoerder vorig seizoen ook al van de partij in Schotland. "De fans gaan het ons moeilijk maken, maar we gaan voor een goed resultaat", zei hij daarover. "Ik vertel de jongens vooral hoe mooi het is om in de UEFA Champions League te spelen. Dat is een onbeschrijfelijk gevoel."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz wraak enerzijds ibrox jong schotland uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage