Transparent
Inloggen
Sluiten

'Willem II zet streep door huurdeal Fodé Fofana'

25 augustus 2023 15:57 - BD.nl
Foto: Pro Shots

"Willem II zet streep door huurdeal Fodé Fofana"; image source: Pro Shots

Fodé Fofana zal dit seizoen niet op huurbasis uit gaan komen voor Willem II. Volgens het Brabants Dagblad waren de clubs akkoord, maar twijfelde Fofana zelf over de stap. Willem II zette daardoor zelf een streep door de transfer en trok met Jeredy Hilterman inmiddels al een andere spits aan.

Meer op BD.nl




Tags

fofana fode huurdeal brabants hilterman jeredy

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Dit was de kans om dicht in de buurt vlieguren te maken, Fofana is wel talent toegedicht maar is tot op heden zij het door blessures of toch minder kwaliteit dan toegedicht middelmaat gebleken, dus dit was een leuke kans voor hem, ik neem zelfs aan dat dit overslaan meer aan de achterban ligt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nee, hij wil na in de KKD gespeeld te hebben, en het uitstekend deed tot z'n blessureleed ,een treedje hoger de uitdaging aan. En terecht, wil je groeien moet hij nu ook meer weerstand gaam krijgen en met betere voetballers gaan spelen.
+1/-0

9 maanden geleden
Zal wel een andere aanbieding op zak hebben
+1/-0

9 maanden geleden
Zou hem wel bij Utrecht aan het werk willen zien, kijken wat hij er op dat niveau van bakt. Mooie voetballer maar iets te vaak geblesseerd in het recente verleden. Heeft zeker potentie.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage