Transparent
Inloggen
Sluiten

'Aster Vranckx vertrekt naar Fiorentina'

25 augustus 2023 23:02 - Sky Italia
Foto: Pro Shots

"Aster Vranckx vertrekt naar Fiorentina"; image source: Pro Shots

Aster Vranckx staat op het punt om een contract bij Fiorentina te tekenen. Dat meldt Sky Italia. De middenvelder was al langere tijd in beeld bij PSV als opvolger van Ibrahim Sangaré, maar de club kon hem pas vastleggen indien de Ivoriaan daadwerkelijk vertrokken was. Volgens het Italiaanse medium betaalt Fiorentina een transfersom van 7 miljoen euro.

Meer op Sky Italia




Tags

fiorentina aster vranckx italia ivoriaan sangare sky

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Voor 7 miljoen?
Hebben we weer zitten slapen?
Wanner komt er een beest van een verdediger?
De klok tikt door......
+1/-0

 
9 maanden geleden
Vind je dat we hadden nog een middenvelder moeten halen?
Nee toch zeker?
+6/-0

 
9 maanden geleden
Weer zitten slapen? Wanneer nog meer dan?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Je weet dat Sangare zo goed als zeker vertrekt, deze speler zie je als de ideale opvolger en je kunt hem voor 7 miljoen ophalen. En dan pak je niet door.
Er wisselen veel verdedigers van club maar PSV ziet steeds kans om er geen te halen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Zoals Wijnaldum werd gehaald omdat Toivonen toch zeker zou vertrekken en twee jaar later Maher werd gehaald omdat Toivonen toch zeker zou vertrekken? Uiteindelijk zat je met alle drie in de selectie
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Zo goed als zeker heb je niks aan. Ik ben geen boekhouder, maar stel dat sangare woensdag zijn been breekt en je hebt 7 miljoen uitgegeven, keurt niemand die balans goed met "ja het was zo goed als zeker".

Ik vind oprecht dat ze heel logisch bezig zijn op de transfermarkt en dat wat er tot nu toe is gekomen (ok, tillmann ken ik niet) verbetering is tov wat er was.

Ik hoop óók nog op die verdediger, maar snap ook dat ze wachten op én vertrek van een speler, of meer, en/of tot de prijs goed is.
+1/-0

9 maanden geleden
Tja, zou de ideale opvolger van Veerman geweest zijn eigenlijk, maar is straks te duur waarschijnlijk
+1/-0

9 maanden geleden
Ik snap die jongen wel. Je blijft ook niet eeuwig wachten op het moment dat PSV Sangare nog een keer gaat verkopen. Bij een Last minute bod zal de RvC Stewart en Brands wel het mes op de keel zetten. Verkopen en dan is er geen tijd meer voor een vervanger te halen. We moeten hopen dat de Champions League echt bereikt wordt.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Een last minute bod op Sangare? Mits voor het clausulebedrag hoeft de RvC geen mes op de keel te zetten, dan is ie gewoon weg. Maar idd als CL gemist wordt zal Sangare ook voor een iets lager bod wel moeten vertrekken om de financiën op orde te krijgen. Belangrijke dag woensdag. Hopelijk lezen de spelers niet mee anders weer knikkende knieën
+1/-0

9 maanden geleden
Dat is echt jammer. Had hem graag bij PSV gezien. Was een interessante vervanger voor Sangare als die nog weg gaat - hetgeen ik wel verwacht
+1/-0

9 maanden geleden
Toch jammer maar ja, hij blijft natuurlijk niet eeuwig wachten of / wanneer Sangare verkocht is. Hadden hem als vervanger van Guti beter kunnen halen i.p.v Pepi. Sterker nog we hadden beter een beest van een verdediger kunnen halen. Ben wel blij met de komst van Pepi maar een kwaliteit impuls voor de achterhoede vind ik belangrijker. Al jaren het ondergeschoven kindje maar misschien komt er nog een last minute aankoop mocht PSV zich plaatsen voor de CLL Nog een week te gaan.
+1/-0

9 maanden geleden
Heb nog steeds geen definitieve bevestiging van deze transfer gezien. Ben benieuwd wat er nog gaat gebeuren de komende week. Allereerst natuurlijk sportief met de wedstrijd tegen de Rangers, maar daarna natuurlijk ook alle lopende transferperikelen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik lees net ergens dat de transfer is afgeblazen.
Lijkt mij een leuke voor erbij als Sangare inderdaad weggaat.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage