Transparent
Inloggen
Sluiten

'West Ham United meldt zich voor Ibrahim Sangaré'

26 augustus 2023 01:35 - Football Insider
Foto: Pro Shots

"West Ham United meldt zich voor Ibrahim Sangaré"; image source: Pro Shots

Volgens Football Insider heeft West Ham United zich bij PSV gemeld voor Ibrahim Sangaré. Nadat een tweede bod van Nottingham Forest op de middenvelder werd afgewezen, was het voor de regerend winnaar van de Conference League signaal om in actie te komen in de hoop om de Ivoriaan wel over te kunnen nemen.

Het Engelse medium meldt bovendien dat het tweede bod van Nottingham Forest een huurperiode was met een verplichte koop. PSV zou dan wel 25 miljoen euro krijgen, maar dit zou pas over een jaar binnen komen. Voor PSV is deze constructie onbespreekbaar.

Meer op Football Insider
Tags

ham sangare west forest nottingham conference constructie huurperiode insider ivoriaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
Het is toch duidelijk, 37,5 miljoen. Bij 020 het volle pond betalen voor alles wat los en vast zit. Hier voor een dubbeltje op de voorste rij willen zitten.
+7/-1

 
11 maanden geleden
Dat heeft PSV denk ik toch wel over zichzelf afgeroepen. Spelers gaan hier wel vaker, in onze ogen, veel te goedkoop weg?
+2/-0

 
11 maanden geleden
Zegt de naam John de Jong je nog iets? Spelers mochten onder hem voor een appel en een peer weg. Ben blij dat Stewart zich wel hard opstelt.
+1/-1

 
11 maanden geleden (gewijzigd)
Deze onzin komt anders onder iedere directeur voorbij. Want schijnbaar zijn er hier een paar die op hun zolderkamertje kunnen bepalen wat een speler echt waard is :denk De ene keer is transfermarkt.com een betrouwbare site daarvoor, maar op moment als dat niet goed uitkomt krijg je wel weer ander gezwets.
+1/-0

11 maanden geleden
Ik begrijp ook niet hoe ze dat daar steeds (blijven) flikken, voor een "schijntje" worden onlangs nog spelers verkocht bij Az en Utrecht.
+1/-0

11 maanden geleden
Sinds alvarez daar zit gaat hij niet denm ik 😉
+1/-0

 
11 maanden geleden
Mijn gedachte ook.
+1/-0

11 maanden geleden
Hij heeft nog een contract voor 4 jaar. De enige reden waarom je hem voor minder dan 37 miljoen zou verkopen is omdat we geld nodig hebben. En of we geld nodig hebben weten we pas over 4 dagen. Dus laten we even rustig afwachten.
+4/-0

 
11 maanden geleden
Enige goede reden om niet vast te houden aan die 37,5 miljoen is wanneer je vind dat hij dat bedrag eigenlijk ook niet waard zou zijn. Je levert toch geen 12,5 miljoen in op Sangare zodat er 10 miljoen vrij komt om een verdediger te halen terwijl je wel Pepi voor de bank hebt gehaald. Dan ben je gewoon bewust kapitaal aan het vernietigen.
+1/-0

 
11 maanden geleden
Enige reden om niet vast te houden aan die 37,5 is als ze meer bieden?;-)
+4/-1

11 maanden geleden
Vorig jaar zei zijn zaakwaarnemer nog: "Hij gaat niet naar een Everton, een Southampton, een Crystal Palace of een Nottingham Forest". Dus ik zou denken dat hij ook geen gat in de lucht springt dat West Ham United nu interesse toont.
+2/-0

11 maanden geleden
Ach prijskaartje is bekend echter PSV zal wel weer akkoord gaan met enkele miljoenen minder. Ben echter wel benieuwd of Sangare WHU ziet zitten
+1/-0

11 maanden geleden
Dat West Ham maar gauw doorpakt, maar hopelijk kan/mag Sangare woensdag nog wel spelen.. hebben ze woensdag na de wedstrijd + donderdag om hem te verkopen en Vranckx vast te leggen. Wordt krap, spannende dagen nog
+1/-0

 
11 maanden geleden
De transfermarkt sluit op vrijdag 1 september, nog alle tijd dus na de wedstrijd van woensdag...
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten simons strijdplan vaio veerman vitesse waarheid weghorst xavi