Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruciaal einde van voorrondes opnieuw in Eindhoven tegen Rangers FC

28 augustus 2023 11:06

Voor PSV staat er woensdagavond weer een zeer cruciale wedstrijd op het programma als net zoals een jaar geleden in het Philips Stadion Rangers FC verslagen zal moeten worden om in de groepsfase van de Champions League te kunnen komen.

De ploeg van Peter Bosz kwam afgelopen weekend niet in actie in de Eredivisie. In de Schotse competitie speelde Rangers FC wel. Meerdere basisspelers kregen rust in de uitwedstrijd tegen Ross County, maar het eindigde wel in een 0-2 overwinning.

Vorig seizoen was de uitgangspositie exact hetzelfde toen het duel in Glasgow in een 2-2 gelijkspel eindigde. In het Philips Stadion ging het echteer mis met een 0-1 nederlaag. PSV speelde in totaal vier keer eerder tegen Rangers FC of voorloper Glasgow Rangers. Winnen lukte nog nooit. In 2011 werd in de Europa League met 0-0 gelijk gespeeld, terwijl in 1978 (Europa Cup 1) en 1999 (Champions League) nipt werd verloren.




Tags

rangers glasgow bosz county echteer eredivisie nipt ross uitgangspositie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage