Transparent
Inloggen
Sluiten

Luuk de Jong: 'Als je het op zo'n dominante manier haalt is dat heerlijk'

31 augustus 2023 01:24

In gesprek met RTL 7 was Luuk de Jong erg blij met de plaatsing voor de groepsfase van de Champions League. "Dit is waar iedereen zo naar snakte. Het team, de fans, de hele club. Als je dat dan op zo'n dominante manier haalt is dat heerlijk", aldus De Jong. "We begonnen nog een beetje slordig, maar daarna gingen we goed voetballen en waren we dominant."

De aanvoerder ging verder: "We maken de 1-0 en in de tweede helft de 2-0. Uit het niets valt dan die 2-1 en ga je toch denken het zal toch niet. We bleven gewoon voetballen en die 3-1 was op een heel belangrijk moment. Daardoor was bij hun de hoop weg en konden wij het verder uitspelen."

Met een goal en een assist was De Jong opnieuw belangrijk voor PSV. "Maar meerdere jongens moeten complimenten krijgen. Saibari was fantastisch", zo gaf hij aan. "Die 3-1 viel natuurlijk wel op een belangrijk moment meteen na de 2-1. Dat beetje hoop van ze was gelijk weg. Maar de andere jongens waren ook fantastisch. Het hele team moet complimenten krijgen hoe we hebben gestreden en hebben gevoetbald."




Discussieer mee op de forums


Tags

jong dominant saibari snakte

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage