Transparent
Inloggen
Sluiten

Ismael Saibari: 'Ik ben blij dat ik heb kunnen scoren en het team heb kunnen helpen'

31 augustus 2023 01:29

Ismael Saibari keek met een heerlijk gevoel terug op de wedstrijd tegen Rangers FC. "Vijf goals en de Champions League bereikt. Dat was het doel, dus een heerlijke avond", aldus Saibari. "Zelf twee keer gescoord. Ik ben blij dat ik heb kunnen scoren en het team heb kunnen helpen. Dat was belangrijk."

De jeugdinternational van Marokko was het eens met de opmerking dat PSV na rust meteen scherp uit de kleedkamer kwam. "We stonden nog maar met 1-0 voor en een ploeg als Rangers kan altijd scoren", zo gaf hij aan. "De bedoeling was om de score uit te breiden en dat hebben we gelukkig gedaan."

Saibari had ook genoten van de sfeer in het stadion. "Ik kreeg echt kippenvel. De fans hebben ons echt geholpen met hun gezang en hun krachten", zei hij daarover. "Als je dat dan met hun mag vieren is dat mooier dan mooi."




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari ismael rangers gezang krachten marokko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte