Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Toen ik hier net begonnen was merkte ik al dat iedereen binnen de club dit weer wilde meemaken'

31 augustus 2023 02:11

In gesprek met RTL 7 was Peter Bosz zeer tevreden met de winst tegen Rangers FC en het bereiken van de groepsfase van de Champions League "Toen ik hier net begonnen was merkte ik al dat iedereen binnen de club dit weer wilde meemaken", aldus Bosz. "Het was een aantal keer niet gelukt en dan zit die angst er een beetje in. Dat zag je vandaag ook wel aan het begin. Ik vond ons vorige week beter spelen, maar nu winnen we met 5-1."

Bosz kreeg de vraag over het spel na rust omdat PSV toen meteen fel uit de kleedkamer kwam. "Zo wilden we in de eerste helft ook al spelen. Fel beginnen, de supporters er achter krijgen en hun bij de strot grijpen", zo gaf hij aan. "Eigenlijk was het andersom. Zij zetten ons onder druk. Het was heel onrustig in balbezit. Het duurde echt wel even voordat we gingen voetballen."

Gevraagd werd ook aan Bosz hoeveel zijn spelers leren van zulke wedstrijden spelen op internationaal niveau. "Op dit niveau spelen brengt altijd lessen met zich mee en daar word je alleen maar beter van", zei hij daarover. "Daarom zijn we er ook zo blij mee. Natuurlijk is er ook het geld en de prestige, maar je kan je meten met de absolute top van Europa. Daar word je alleen maar beter van. Natuurlijk zul je een aantal dingen niet goed gaan doen, maar daar leer je alleen maar van."




Tags

bosz prestige rangers strot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte