Transparent
Inloggen
Sluiten

'Nottingham Forest brengt opnieuw bod uit op Ibrahim Sangaré, middenvelder twijfelt zelf'

31 augustus 2023 03:44 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Nottingham Forest brengt opnieuw bod uit op Ibrahim Sangaré, middenvelder twijfelt zelf"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Nottingham Forest zich bij PSV opnieuw heeft gemeld voor Ibrahim Sangaré. De Engelse club heefr een bod uitgebracht van 35 miljoen euro, wat dicht in de buurt komt van de clausule uit het contract van de middenvelder.

Gezien het verschil dermate klein is, is de verwachting dat PSV mee wil werken aan een transfer. Sangaré twijfelt zelf echter over een vertrek naar Nottingham Forest en wil daar de komende dagen over nadenken. Zeker omdat PSV nu in de groepsfase van de Champions League zal spelen en de club bezig is aan een goede serie.

Meer op ED.nl




Tags

forest nottingham sangare twijfelt heefr

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Ik hoop dat Sangare voor dit bod van 35 miljoen vertrekt. Met Schouten heeft PSV al een vervanger in huis die veel meer overzicht en techniek heeft dan Sangare. Sangare heeft veel fysiek maar ook een aantal duidelijke minpunten.
Wat me wel verbaast is dat Sangare nog steeds alleen Frans spreekt. Hij had nu minimaal vloeiend Engels moeten kunnen spreken. Op dat punt gaat hij dus niet echt professioneel mijn zijn voetbal-carriere om.
+2/-4

 
9 maanden geleden
IK hoop dat Sangare blijft. Als er al een speler verkocht zou moeten worden dan doe maar Bakayoko hoor. En die jongen heeft natuurlijk potentie om door te groeien, maar om eerlijk te zijn kan hij mij ook niet overtuigen eigenlijk. En een Schouten en Sangare in je ploeg is natuurlijk geen overbodige luxe. Wil je iets betekenen in de Champions League dan zou je ook kwaliteit op de bank moeten hebben. Dus beide in je selectie hebben is geen overbodige luxe.

En mocht Lozano komen dan heb je natuurlijk ook gelijk kwaliteit. Een speler die er gelijk staat en ervaring op dat niveau meeneemt En dat heb je toch nodig als je in Europa iets wil. Want met alle respect voor Bakayoko en Saibari. Hoe goed ze ook zijn en hoeveel talent ze ook hebben. Maar daar kan je natuurlijk niet de Champions League mee ingaan.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Sangaré heeft een betere techniek dan Schouten.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik spreek geen woord frans, maar redt me zelf ook altijd op de camping in Zuid-Frankrijk. 😀
+3/-0

9 maanden geleden
Met een contract tot 2027 zie ik hem in tegenstelling tot veel anderen dit seizoen graag nog blijven. Volgend seizoen verkopen is vroeg genoeg, zeker als we nog leuk meedoen in de Champions League. Dat komt zijn marktwaarde enkel maar ten goede.
Het is een heel goed teken dat spelers nu twijfelen en toekomst zien in het seizoen. Een gelukkige Sangare kan nog altijd goud waard zijn dit seizoen.
+8/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik kan me zo voorstellen na gisterenavond dat iedereen het wel ziet zitten om te blijven. Had ook niet het idee dat een speler na afloop in zijn hoofd al afscheid nam, dat had ik vorig jaar bij gakpo wel.
Ben benieuwd
+4/-0

9 maanden geleden
Ja, had PSV daar wel rekening mee gehouden toen ze naar zijn vervanger(s) gingen informeren? Maar ik snap hem wel. Zweef nu ook nog op een wolk na gister avond :)
+1/-0

9 maanden geleden
Snap wel dat hij wil blijven met 4 miljoen salaris per jaar.
Nottingham forrest speelt geen cl.
Toch zie ik dan geen vaste plek voor Schouten.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Sangaré verkopen en Sanchez halen. Dan blijft er weer 20 miljoen over. Bakayoko nu niet verkopen, die gaat in dit CL seizoen alleen nog maar meer waard worden, en dat zal voor Lozano niet gelden.
Er staat dan een prima selectie met veel (groei) waarde én er blijft nog flink wat geld op de bank. Er is in korte tijd heel veel vooruitgang geboekt.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Berichtje wel gelezen? Psv wil wel verkopen maar de speler twijfelt
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik wil niet te negatief zijn, maar Lozano is toch(op dit moment) vele malen beter dan Bakayoko? Het seizoen is 6 wedstrijden oud, maar heb maar niet echt een momenten gezien waarvan ik dacht deze jongen is buitencategorie en ook vorig jaar niet.
Ik ben van mening dat we een zo sterk mogelijk elftal moeten hebben in plaats van het meest potentiele elftal. Een kampioenschap mag wel weer een keer!
+2/-1

 
9 maanden geleden
Niet negatief. Is de objectieve waarheid.
+1/-0

9 maanden geleden
Gewoon lekker blijven Ibrahim. Volgend jaar met een kampioenschap op zak en champions league ervaring naar een topclub voor een bedrag >37.5 miljoen euro.
+4/-0

 
9 maanden geleden
of bijtekenen en verhogen naar 60 miljoen :)
+2/-0

9 maanden geleden
Haha die wil nu CL spelen en dan naar een premier league topclub. Als we het financieel kunnen lijden mag ie blijven hoor.
+5/-0

9 maanden geleden
Dat krijg je nou, 'nietszeggende ploegen' uit de kelder van de Premier League kunnen iedere speler van ons kopen, maar die spelers willen daar helemaal niet heen.

Doordat we nu groepsfase CL hebben bereikt denk ik dat de nood ook minder hoog is om te verkopen. Laat ze maar gewoon de clausule prijs betalen.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Zelfs dan moet de speler het willen.
Het zou echt super mooi zijn als Sangare nog een jaartje blijft, Bakayoko ook beslist te blijven, El Ghazi voor 1 miljoen verkocht wordt en van de loonlijst afgaat, Lozano voor hem erbij komt... En dan nog een rechter centrale verdediger, vraag mij niet wie, erbij komt.
+4/-0

9 maanden geleden
Als Bosz kiest voor Schouten en er komt een centrale verdediger bij dan kan het voor Sangare ook wel eens veel bankzitten worden. Engelse competitie lijkt me wel een van de mooiste om in te spelen. Ikzelf vindt het altijd geweldig wanneer ik er een wedstrijd ga kijken. Maar voor Sangare moet natuurlijk ook het gevoel (en loon ) goed zijn.
+1/-0

9 maanden geleden
Van PSV naar Forest lijkt mij ook niet super interessant - afgezien van financieel
+1/-0

9 maanden geleden
Als dit geldt nodig is om de achterhoede nog te versterken, zou PSV er toch goed aan doen te verkopen. Dat gezegd hebbende: gewoon voor het clausulebedrag en het zou mij niet verbazen als er vandaag nog een ander bod van een wellicht interessantere club binnen komt.
+1/-0

9 maanden geleden
Je zag gisteren hoe betrokken en blij hij was. Ik vind dat hij echt van waarde voor het elftal is. Ook fijn dat hij niet staat te springen om hier weg te gaan. Wat fysieke kracht is echt nodig. In de omschakeling achteruit is hij niet altijd zo gedreven.
+2/-0

9 maanden geleden
Psv moet niet met minder akkoord gaan dan 37,5 mio direct te voldoen. Dit is de clausule waarvoor hij weg mag. Niet akkoord gaan met 35 mio waarvan waarschijnlijk een groot deel pas volgend jaar betaald gaat worden (volgens eerdere berichten). Een club die 35 biedt, wil ook wel de afgesproken 37,5 betalen.

Als Sangare zelf ook al twijfelt, kunnen ze beter wachten op een andere club
+2/-0

 
9 maanden geleden
Dat begrijp ik ook niet zo goed,dat water bij de wijn doen(2.5 mln).
+1/-0

9 maanden geleden
Schouten is niet naar PSV gekomen om op de bank te zitten en Sangare blijft niet om op de bank te zitten. Sangare vertrekt.
+1/-0

9 maanden geleden
Liverpool en PSG hebben toch ook belangstelling?
Waar blijven ze nou?
Kom maar op!!
+2/-0

9 maanden geleden
Als we nu met CL middelen een verdediger kunnen kopen zou ik zeggen niet verkoper of alleen voor echt minimaal 37,5. En anders transfersom verhogen voor volgend jaar.
Maar een middenveld met Schouten en Sangare,wow dat lijkt me een ijzersterk blok en Europees echt wel gewenst.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage