Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Shurandy Sambo wijst FC Twente zelf af en gaat waarschijnlijk naar het buitenland'

31 augustus 2023 10:33 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] "Shurandy Sambo wijst FC Twente zelf af en gaat waarschijnlijk naar het buitenland"; image source: Pro Shots

Volgens onder meer het Eindhovens Dagblad heeft FC Twente zich gemeld bij PSV voor Shurandy Sambo. De Tukkers zien in hem de ideale vervanger van oud-PSV'er Joshua Brenet, die zelf bezig is met een transfer. PSV lijkt open te staan voor een verkoop omdat onderhandelingen over een nieuw contract vooralsnog niet hebben gezorgd voor een akkoord en er voor hem maar een bescheiden rol is in de plannen van de technische staf.

FC Twente zou een kleine één miljoen euro willen betalen plus enkele bonussen.

Update 10:33: Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat Shurandy Sambo het zelf niet ziet zitten om naar FC Twente te gaan. Woensdagavond leek een transfer van de rechtsback nog rond te zijn, maar Sambo heeft zelf de stekker uit de onderhandelingen getrokken. Waarschijnlijk zal de verdediger naar het buitenland gaan vertrekken.




Discussieer mee op de forums


Tags

sambo twente brenet elfrink stekker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Slim zou ik het niet vinden Sambo nou al te verkopen, verlengen en een jaartje verhuren geen optie?
+2/-0

 
9 maanden geleden
Als ze dus niet tot een akkoord komen, wordt verlengen natuurlijk lastig
+3/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
1 miljoen?? Lekker bij de selectie houden. Voor een back van Jong PSV krijgen we al meer...
+4/-0

 
9 maanden geleden
Zou toch belachelijk zijn?
Volgend seizoen 10/15 milj waard.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Contract verlengen tegen een acceptabel salaris. Zo niet? Lekker een jaartje op de bank bij Jong PSV. Dan zullen we is kijken waar hij eind volgend jaar nog naartoe kan. Ik denk naar het tweede van Brabantia.
Beetje moe van al die spelers die denken dat ze meteen de hoofdprijs kunnen verdienen. En als dat niet lukt willen ze gratis weg of melden zich ziek.
+2/-3

 
9 maanden geleden
Huh? Volgens mij leven we hier in een vrije wereld en hoeven spelers zich niet als een slaaf te laten behandelen. Dus mag Sambo, die de gehele JO doorliep en altijd zijn stinkende best doet voor PSV, gewoon in waarde gelaten worden en zelf bepalen waar zijn toekomst ligt zonder ergens voor gestraft te moeten worden.
+2/-0

9 maanden geleden
Nee bij de club houden, inderdaad contract verlengen en een jaartje verhuren.
+2/-0

9 maanden geleden
Mja, jammer maar niet verrassend. Hij wilde dit seizoen graag terug naar PSV in plaats van verhuur, om zich te bewijzen en naar het 1e te komen. Als blijkt dat dat niet haalbaar is, dan wil ie weg. Beetje hetzelfde als Comenencia, heb ik het idee. Weer zo'n broekie dat zijn plaats niet kent, en zichzelf beter vindt zonder zich echt bewezen te hebben.
+1/-0

9 maanden geleden
Ik snap niet waarom hij weg zou willen. Hij kan dit jaar rijpen en speelt toch regelmatig? Hij kan echt rekenen op veel invalbeurten of desnoods een half jaar verhuurd worden.
+3/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Het nieuwe normaal: we krijgen de contracten van spelers die nog niks gepresteerd hebben in PSV 1 niet meer verlengd. Kwalijke trend voor PSV. Spelers (lees: zaakwaarnemers) hebben de touwtjes in handen en ik zou zo snel even niet weten hoe je dit op kunt lossen. Babadi en Sambo een salaris van een miljoen of meer bieden is financiële zelfmoord. En als spelers voort standaard de helft van een toekomstige transfersom krijgen komen we ook niet verder.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Tja je ziet het op de normale arbeidsmarkt ook. Met name de jongere werknemer heeft dondersgoed dat ze zelf de macht en regie over hun carrière kunnen houden.
Ik vind het niet raar dat dit in het voetbal ook gebeurd. Als supporter frustrerend, als mens geef ik ze groot gelijk.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Klopt wat je schrijft, steeds meer zie je dit soort praktijken. Toch moet psv hier slimmer in worden. In het geval van Sambo hadden ze ook voor zn verhuur naar Sparta zn contract met twee jaar kunnen verlengen (toen de salariseisen nog lager waren omdat hij alleen nog in jong psv had gespeeld). Daarnaast vraag ik me ook af of psv zich altijd aan sportieve afspraken heeft gehouden met de aankoop van allerlei medium spelers zoals Mwene op zijn positie. Maar bottomline: terecht punt en jammer dat het nu zo gaat
+2/-0

9 maanden geleden
Ik zie hem een hele goeie worden. Moet ie wel dit jaar stand in van Teze willen zijn. Maar deze jongen is snel, kan bal afpakken, goede techniek, lekker aan de bal. Jammer als ie niet wil verlengen
+1/-0

 
9 maanden geleden
En PSV heeft niet bepaald super veel opties op de back posities. Dest en Van Aanholt + Teze. Verder? Mauro ligt er nog een tijd uit. Mwene en Comenvia al weg
+1/-0

9 maanden geleden
Ik zou hem er graag bij houden. Maakt op mij een redelijke indruk in de minuten die hij maakt en kende voor zijn blessure een goed jaar bij Jong PSV en vorig jaar een goed jaar bij Sparta.

Dat hij niet (direct) de stap kan maken naar basisspeler PSV, is mijns inziens niet zo gek. Die garantie gaat hij bij een buitenlandse club ook niet krijgen. Wel is het natuurlijk zo dat PSV veel verdedigers heeft en met Dest, Teze en straks Mauro Jr. zijn er drie spelers die ook op rechtsback kunnen spelen. Als de trainer het dus niet in je ziet zitten, speel je dit jaar niks en sta je stil in je ontwikkeling.
+1/-0

9 maanden geleden
Oftewel ieder individu heeft zijn rechten en plichten en maakt van daar uit zijn keuzes en dat is soms al moeilijk genoeg.
+1/-0

9 maanden geleden
Hij speelde gisteren toch nog mee de laatste x minuten??
+2/-0

9 maanden geleden
Er zijn natuurlijk meerdere wegen naar de top. Ik denk wel dat het zonde is, dat als je bij zo'n mooie club als PSV mag spelen, dat je dan niet meer geduld op kunt brengen. Train met de selectie mee, pak je minuutjes, geniet van de CL ervaring die je als selectie mee maakt, ontwikkel je en zorg ervoor dat je onomstreden bent als het contract van Dest volgend jaar afloopt.
+1/-0

9 maanden geleden
Zoveel verdedigers hebben we niet. Ik zeg, bij de selectie houden!
Zit best potentie in!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage