Transparent
Inloggen
Sluiten

Robben gekozen tot Talent van het Jaar; awards uitgereikt

1 juni 2003 17:51

Verslaggever: RvW

Op een rondvaartboot vlak bij De Kuip werd vanmiddag bekendgemaakt dat Arjen Robben door zijn collega's is gekozen tot Talent van het Jaar. Met slechts drie stemmen voorsprong bleef hij de Ajacieden Pienaar en Sneijder nipt voor. Tijdens het VVCS Profvoetbalgala werden ook de andere awards, waarvan de uitslag al was uitgelekt, uitgereikt. Uit handen van Arnesen kreeg Mateja Kezman de award voor beste Voetballer van het Jaar. Hiddink en Arnesen mochten samen de award voor PSV als beste club van het seizoen in ontvangst nemen. Dat was de enige award die niet door de spelers werd gekozen, maar door een vakjury op gronden van prestatie, maar ook andere zaken zoals service en supportersbeleid.

Mateja Kezman liet in een reactie weten zeer trots te zijn op de prijs, juist ook omdat hij gegeven is door zijn collega's. Hij won de verkiezing met grote overmacht.

Meer op




Tags

award awards robben arnesen kezman mateja arjen gronden hiddink kuip nipt ontvangst overmacht pienaar profvoetbalgala rondvaartboot service supportersbeleid vakjury vvcs

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte