Transparent
Inloggen
Sluiten

'Hirving Lozano komt niet tot akkoord met Napoli over afhandeling van contract'

31 augustus 2023 15:15 - Corriere dello Sport
Foto: Pro Shots

"Hirving Lozano komt niet tot akkoord met Napoli over afhandeling van contract"; image source: Pro Shots

Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport lijkt er een streep gezet te worden door de transfer van Hirving Lozano naar PSV. De Mexicaan komt niet tot een akkoord met Napoli over een afhandeling van zijn contract. De aanvaller nog salaris ontvangen van de kampioen van Italië, terwijl de clubleiding van Napoli wil dat hij daarvan afziet.

Lozano is zelf al persoonlijk tot een akkoord gekomen met PSV en had binnen Napoli al afscheid genomen. De aanvaller was in de veronderstelling dat hij op woensdagavond naar Nederland zou vliegen om alles af te ronden, maar omdat hij niet tot een akkoord kwam met Napoli gingen die plannen niet door.

Clubwatcher Rik Elfrink meldt dat er binnen PSV nog steeds vertrouwen is dat Lozano en Napoli alsnog tot een akkoord gaan komen.

Meer op Corriere dello Sport




Discussieer mee op de forums


Tags

napoli lozano afhandeling afziet corriere dello elfrink nederland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Klinkt raar maar ik zou het niet eens zo heel erg vinden als hij niet zou komen mits Bakayoko blijft uiteraard
+3/-0

 
9 maanden geleden
Ik ben het met je eens. Als ik hem gisteren weer zag spelen, daarbij denkende dat hij zelfs alleen nog maar beter wordt, zou ik het niet begrijpen als de bedoeling is dat Baka vertrekt en Lozano zijn plek inneemt. Met plaatsing voor de CL en het hoogstwaarschijnlijke vertrek van Sangaré lijkt het financieel in orde te zijn om nog een CV aan te trekken.
+2/-0

9 maanden geleden
Even los van het feit of het wenselijk of nodig is dat hij komt: Napoli is toch gewoon een werkgever die salaris dient uit te betalen indien een werknemer onder contract staat? Of mis ik hier enkele details? Bijvoorbeeld over welke periode dit verschil van mening gaat?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Hij gaat voor einde contract weg. En zal bij PSV een stuk minder gaan verdienen. Dat zal hij enigszins gecompenseerd willen zien.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Dat zou ook raar zijn. Je krijgt betaalt tot het moment dat je vertrekt en vanaf dan krijg je door iemand anders betaald.
Dat is niet de verantwoordelijkheid van Napoli lijkt me.
Dus Lozano, water bij de wijn, het is graag of niet!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ik denk dat je niet te veel de voetbalwereld moet vergelijken met de normale wereld haha
+1/-0

 
9 maanden geleden
Die compensatie kun je moeilijk van Napoli verwachten. Salaris krijg je voor geleverde arbeid. Lijkt mij dat hier iets anders speelt. Een contract dient afgekocht te worden wanneer één van beide partijen het contract niet uitdient. Dat geldt voor de resterende duur. Ik dacht echter dat zoiets ook in de transfersom meeberekend zou zijn. Nu lijkt het of PSV een afkoopsom zou betalen en dat Lozano zijn eigen contract moet afkopen of zoiets. Maar ik weet er niet veel van vandaar dat ik iets meer details wenselijk zou vinden.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Het is niet ongebruikelijk dat clubs compensatie voor een lager salaris bij hun nieuwe club aan een speler betalen zodat de speler gaat vertrekken. Beter deels compenseren dan het volledige salaris nog een seizoen moeten betalen voor een speler waar je vanaf wilt. Let wel dit gaat over miljoenen. Dus als je 1 miljoen moet betalen om van 5 miljoen salaris af te komen bespaar je 4 miljoen.
+1/-0

9 maanden geleden
Haha de welbekende onderhandelingstechnieken. Napoli ruikt ineens geld, nu PSV de CL heeft gehaald.

Ik verwacht dat dit gewoon rond komt.
+2/-1

9 maanden geleden
Hier staat dat het al opgelost schijnt te zijn: https://twitter.com/broskiplays_/status/1697237031531708519?s=20link

Hoe dan ook, ik zie hem er heel graag bijkomen. Bakayoko is goed, maar extra ervaring en leeftijd in het team is niet verkeerd.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ja ik lees ook in meerdere Italiaanse artikelen dat men wel verwacht dat het gewoon doorgaat. Maar dat meerdere partijen de poot stijf houden, maar dat dit normaal is in de laatste fase van onderhandelingen. Uiteindelijk zal er altijd iemand water bij de wijn doen.

Uiteindelijk weet Napoli ook dat een speler zonder motivatie voor niemand gunstig is.
+1/-0

9 maanden geleden
lozano is verleden tijd en te duur ..loopt bij de jeugd genoeg rond
+2/-3

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zou eens een compleet nieuw iemand willen zien. Ik vond Lozano destijds een beetje een one trick pony die vaak maar in het wilde weg naar voren rende. Duur probeersel iig.
+1/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
34 goals in 60 wedstrijden, dat kunnen veel andere (oud) spelers hem niet navertellen.
+3/-0

 
9 maanden geleden
Als Bakayoko blijft (wat prima is) investeer dan maar in een extra verdediger!
+1/-0

9 maanden geleden
Wat een onbegrijpelijk verhaal. Als het gaat om achterstallig salaris, dient Napoli dat gewoon te betalen. Punt. Verder begrijp ik werkelijk niet wat men in Lozano ziet. Als Bakayoko en Saibari een jaartje verder zijn en in de CL hebben gespeeld, zijn ze samen minstens 60 miljoen waard. De komst van Lozano houdt hun ontwikkeling tegen. Als klap op de vuurpijl hebben wij geen aanvallers meer nodig maar verdedigers. Kon je gisteravond ook goed zien. Zoals Lammers namens de Rangers door de verdediging heen liep, het glazuur springt je van de tanden...
+1/-0

 
9 maanden geleden
We vangen nu al voor Bakayoko alleen 40 miljoen. Houdoe en bedankt!
+1/-0

 
9 maanden geleden
Want als er iets met Bakayoko of Lang is het natuurlijk geen probleem om dan met Vertessen of El Ghazi aan moeten komen te zetten
+1/-0

9 maanden geleden
Ik denk dat ze de loting afwachten, Napoli zit niet te wachten op een getergde Mexicaan.
+1/-0

9 maanden geleden
Lozano is een goede speler. Heeft zich op alle niveaus bewezen bij PSV en heeft het ook prima gedaan bij Napoli. Dat Lozano terug kan komen bij PSV zegt iets over de goede verstandhouding maar ook dat een nog grotere club dan Napoli niet voor hem gaat. Maar dan is hij absoluut wel goed genoeg voor PSV.
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage