Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV gaat vol voor komst van Davinson Sánchez'

1 september 2023 18:10 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV gaat vol voor komst van Davinson Sánchez"; image source: Pro Shots

Voetbal International meldt dat PSV alles op alles zet om Davinson Sánchez naar Eindhoven te halen. De medische keuring staat ook al gepland, al betekent dat nog niet dat er al sprake is van een deal. Sánchez mag vertrekken bij Tottenham Hotspur en PSV wil aan het eind van de transferwindow toeslaan.

Meer op VI.nl




Tags

sanchez davinson keuring toeslaan tottenham transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Dan heb ik nieuws. Het einde van de transferwindow in nu.
+1/-0

 
 
8 maanden geleden
Wat lul je, we hebben nog 6 uur. Hopelijk komt het rond.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Haha, ik kom deze nog even tegen.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ4UfI9mvmUlink

een troost: Ramalho had Gundogan niet eens ingehaald en was er voor al gevallen
+1/-0

 
8 maanden geleden
Lol geinig filmpje. Maar de meeste voetballers hebben wel eens een blooper :)
+1/-0

 
8 maanden geleden
hey ik ben enorm euforisch dat hij komt, maar toch, hij is fijn of niet :)
+1/-0

8 maanden geleden
Had persoonlijk liever Debast gehoord of over de keuring van een Vranckx. Met Schouten, Sanchez en Lozano haal je weliswaar ervaring binnen maar ga je geen transferwaarde creëeren. De CL is een prachtige plek waar je echt waarde kunt creëren met je spelers. Natuurlijk komt er met 2 jaar CL ook veel geld binnen, maar je moet uitkijken dat je de gemiddelde leeftijd niet teveel opkrikt..
+2/-1

 
8 maanden geleden
wat ervaring erbij is ook echt nodig hoor. Moet een goede mix zijn!
+1/-0

 
8 maanden geleden
Met 3 peperdure ‘oudere’ spelers help je de mix niet echt. Had liever 1 jonkie als Vranckx of debast erbij gezien.
+1/-1

 
8 maanden geleden
Wat een gezeur elke keer.
Boscali zou ook goed als verdedigende middenvelder kunnen spelen . Sabari kan dat ook s en wil je een jonkie daar zien spelen? ? Babadi heeft er ook vaak gespeelt .
+1/-0

8 maanden geleden
Lachwekkend dit... Je koopt weer een aanvaller..
Als Schouten of Veerman gebleseerd raakt hou je geen middenveld meer over.
En ze zijn bezig met Sanchez.
Had Lozano laten gaan voor wat het is en had een controlerende middenvelder en verdediger gehaald.
+1/-2

 
8 maanden geleden
Je weet dat Sanchez een CV is hoop ik?
+2/-0

 
8 maanden geleden
Ja maar je hebt een verdedigende middenvelder nodig en een rechter centrale verdediger
+1/-2

 
8 maanden geleden
Sanchez is die rechter centrale verdediger. Schouten die verdedigende middenvelder.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Ja dan zie ik het helemaal verkeerd...
+3/-0

 
8 maanden geleden
Obispo komt nog terug, weet je wel hoeveel middenvelders we nu hebben? grote deel zijn box to box, die ook een linie terug kunnen of desnoods 2 wat verder terug staan. Ik ben het met je eens dat Schouten de enige echte 6 is. Maar Je kunt met El Ghazi helemaal niets. Als ie niet geblesseerd is, is het toch echt geen meerwaarde.
+1/-0

8 maanden geleden
Ik ben het ermee eens dat de spoeling met controlerende middenvelders aan de dunne kant is nu Sangaré vertrekt. We hebben enkel Veerman en Schouten. Prima voor de basis, maar wat als er blessures of schorsingen komen? Kunnen Saibari of Tillman ook op 6/8 spelen? Of zijn we dan aangewezen op Tygo Land, of wordt bijvoorbeeld Olivier Boscagli op het middenveld geposteerd? Ik had dan ook verwacht dat Aster Vranckx vandaag gepresenteerd zou worden na het rondkomen van de transfer van Ibi.

Daarnaast lijkt Davinson Sanchez mij een prima speler om bij ons de positie van RCV te gaan bekleden. Of het lukt om hem binnen te hengelen, moet ik nog zien. Eigenlijk zou je, gezien het feit dat je al meer dan een maand een CV probeert te halen, niet nu nog in onzekerheid moeten zitten.

Lozano is dan rond, maar is van deze drie posities juist de minst 'logische' transfer. Onze aanval is sterk genoeg en was al dubbel bezet. Waarom dan een dure topper erbij halen? Je kunt niet Lozano halen en de Sanchez-deal op een miljoen of 2 laten klappen bijvoorbeeld...

We hebben nog 5 uur de tijd tot het verstrijken van de deadline, maar ik vind het vrij stil m.b.t. Eindhovens nieuws en dat heeft de afgelopen jaren vaak weinig goeds betekend.
+2/-0

 
8 maanden geleden
Inderdaad was Vranckx een logischer keuze geweest dan Lozano. Afgaande op het filmpje is Sanchez een hele goede verdediger, maar die gaat een bom duiten kosten. Waarschijnlijk sneuvelt het clubrecord, als de deal al lukt...
+1/-0

 
8 maanden geleden
komt goed joh. ik was geen voorstander van hem maar ik moet zeggen dat Bosz mij echt overtuigd heeft. Niet vanwege het spel of aankopen. Maar vanwege het feit dat hij het ook ziet wat er fout gaat en gewoon 3 man uithaalt in de rust ipv wachten tot de 73e minuut.
Hoe vaak ik de afgelopen 10 jaar wel niet op de bank heb lopen foeteren om domme akties en nu foetert Bosz op dezelfde momenten. Ik heb mijn spiritanimal gevonden.
Tillman kan ook naast Schouten of Veerman. Als obispo terug is kan desnoods (in worst case scenario inderdaad Boscagli op 6 en teze in het centrum)
+1/-0

8 maanden geleden
Niemand komt simpel tot een akkoord met Tottenham Hotspur. Dat is wel gebleken met Harry Kane maar ook met Davinson Sanchez. Ik vrees daarom wel een beetje dat PSV geen verdediger meer haalt. Dan verlies je tegelijkertijd met Sangare ook nog meer verdedigende kwaliteiten... Ik vind het nu toch erg onnodig spannend. Desnoods betaal je nu maar wat Tottenham wil. De achterhoede heeft dit heel erg hard nodig!
+1/-0

 
8 maanden geleden
komt goed, ik heb een kaarsje aangestoken
+1/-0

8 maanden geleden
Ik begrijp de interesse in Sanchez niet. Sanchez is gewoon een 2de Ramalho. Als men Tottenham had gevolgd en ook al zijn wedstrijden bij Ajax had bekeken, zie je gewoon dat hij net als Ramalho van die domme fouten maakt. Afgelopen half jaar werd hij ook voor lange tijd uit de basis gehouden vanwege zijn fouten.
+1/-1

8 maanden geleden
PSV heeft 5 jaar de tijd gehad om een goeie verdediger te halen en nu moet er op het aller laatste moment nog eentje binnen gehengeld worden. Hopelijk lukt het.
+1/-0

8 maanden geleden
2 woorden, 9 letters……………


Bier halen !
(O nee, heb ik al)


Nieuwe poging:

Duurt lang !
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage