Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer CJ Egan-Riley afgeketst omdat papieren te laat werden ingediend'

2 september 2023 11:36 - Marco Timmer
Foto: Pro Shots

"Transfer CJ Egan-Riley afgeketst omdat papieren te laat werden ingediend"; image source: Pro Shots

De huurtransfer van CJ Egan-Riley naar PSV is uiteindelijk afgeketst. Volgens clubwatcher Marco Timmer was Burnley te laat met het indienen van de papieren. De 20-jarige Engelsman was bij PSV in beeld als versterking voor zowel de verdediging als het middenveld. In januari wilde PSV hem ook al huren, maar toen vertrok hij tijdelijk naar het Schotse Hibernian FC.




Tags

egan riley burnley hibernian huurtransfer timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Jammer maar helaas. Wat ik wel apart vind is dat de transfer van Antonisse zo weinig aandacht krijgt, dus vooruit dan hier maar: https://www.psv.nl/nieuwspagina/artikel/transfer-psv-verkoopt-antonisse-aan-moreirense-fc.htmlink
Bij iemand bekend wat deze transfer heeft opgebracht?
+3/-0

 
8 maanden geleden
Mwa, twee keer meegedaan al even terug, ik snap dat het geen topnieuws is. Geruchten lopen van gratis tot een half miljoen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Hij is een international met eredivisie-ervaring en heeft meer gespeeld in PSV 1 dan Fofana en Comencia bij elkaar. Dat nieuws van die 2 lees je wel overal, dus dat onderscheid begreep ik niet helemaal.

Maar inderdaad, sowieso geen topnieuws. Wel leuke stap voor 'm, hoogste niveau in Portugal is een mooi kans om zichzelf verder te ontwikkelen.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik maak mij sowieso hele grote zorgen om de plannen van PSV met Mo Nassoh. Geloof mij deze jongen is mega compleet (technisch, groot, sterk, snel, etc) en heeft echt alles om een topper te worden. Nu verbaas ik mij erover dat PSV hem heeft proberen te slijten bij een andere club deze transferperiode. Ik hoop maar dat het om verhuur ging want anders snap ik PSV echt niet. Nu hij toch blijft is het geen plan om hem om te turnen tot DM. Ik hoop echt dat ze inzien dat deze jongen echt niet verkocht moet worden zoals Comenencia
+2/-0

8 maanden geleden
Ken deze speler niet maar jammer dat de huur niet door is gegaan. PSV heeft eigenlijk maar een verdedigende middenvelder (Schouten.)
+1/-0

 
8 maanden geleden
Er zijn er wel een aantal die er kunnen spelen zoals Land, Saibari, Boscagli.
+1/-0

8 maanden geleden
Waarschijnlijk zullen dan de kansen voor Thygo Land toenemen.
+2/-0

8 maanden geleden
Bijna niemand kent deze speler en waarschijnlijk met een reden. Ik blijf een goed gevoel over dit seizoen houden en misschien dat dit wel gewoon zo moet zijn dat deze jongen niet komt, alles komt altijd goed, zo niet dan nog en dit seizoen zal het goed vallen voor ons :)
+1/-0

 
8 maanden geleden
"Bijna niemand kent deze speler en waarschijnlijk met een reden."

Ik ken hem ook niet maar volgens mij is het verwijt van veel supporters dat PSV niet scout en altijd met bekende namen komt.
+5/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage