Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV publiceert verkoopinformatie groepsfase CL

4 september 2023 15:14 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV publiceert verkoopinformatie groepsfase CL; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen heeft PSV de verkoopinformatie bekend gemaakt van de thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Zoals gebruikelijk is er weer een passe-partout beschikbaar. In vergelijking met de voorgaande seizoenen is het nu echter alleen voor seizoenkaarthouders mogelijk om een passe-partout voor alle drie de wedstrijden aan te schaffen.

De kaarten die na de voorrangsverkoop nog beschikbaar zijn, zullen per wedstrijd verkocht gaan worden. PSV clubcardhouders kunnen dan een kaart bestellen voor slechts één wedstrijd. PSV wil op die manier zoveel mogelijk supporters de kans geven om bij een Champions League wedstrijd aanwezig te zijn.

De informatie over de drie uitwedstrijden zal snel bekend worden gemaakt. Wel staat vast dat je hiervoor in bezit dient te zijn van zowel een clubcard als een uitkaart.

Meer op PSV.nl
Tags

verkoopinformatie partout passe publiceert clubcard clubcardhouders uitkaart voorrangsverkoop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Wat een onzin zeg... als niet seizoenskaarthouder (Supver lid) kan ik dus max. 1 wedstrijd bezoeken. Ondertussen heeft PSV al 10 jaar niets meer geïnvesteerd in (plannen tot) uitbreiding van het stadion.
+6/-0

6 maanden geleden
Lekker is dat.. Ga al jaren elke Europese wedstrijd naar het stadion en de laatste jaren vaak om met k*tgevoel naar huis te gaan.. wordt er eindelijk goed voetbal gespeeld en mag je er maar één wedstrijd naar kijken...
+3/-0

6 maanden geleden
Treft mij persoonlijk niet aangezien ik een Seizoenkaart heb, maar vind dit een nogal lullige regeling tegenover de vele trouwe fans die er geen hebben, maar die wel graag een passe-partout zouden kopen.
+3/-0

6 maanden geleden
Ik lees het iets anders.
Althans, ik hoop dat ze bedoelen;
Per wedstrijd is er een losse verkoop, wanneer je geen scc hebt, kun je alleen een los kaartje per wedstrijd kopen. Ik mag toch hopen dat ze niet bedoelen dat wanneer je voor pak em beet Arsenal een kaart koopt, je kaart geblokt is en geen kaarten voor Sevilla en/of Lens kunt kopen.

Net als EHVDGXT heb ik er geen last van, maar het is wel krom, en klote voor al die trouwe fans die wel al jaren passepartouts afnemen.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Op de website van PSV staat:
Per PSV (Seizoen/Supporters) Club Card kan één kaart worden besteld voor één van de 3 thuiswedstrijden.

Heel raar dat de verkoop ineens op deze manier gaat.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Zo lees ik hem wel. Als clubkaarthouder kan je maar 1 kaart kopen van 1 wedstrijd. Dus niet twee of drie aparte kaarten kopen per groepswedstrijd maar moet je dus gaan kiezen of je Arsenal of Sevilla of Lens wil zien… Idiote beslissing als je het mij vraagt.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Het is toch echt kiezen voor één van de drie.

Vrij aparte keuze. Het zal ongetwijfeld alsnog drie keer volle bak worden en dus meer supporters die uiteindelijk aanwezig kunnen zijn. Het signaal wat je nu alleen afgeeft is verkeerd richting de clubkaarthouders die er iedere Europese wedstrijd zijn en om wat voor reden dan ook geen seizoenkaart (kunnen) hebben.
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ok. Op zijn minst bijzonder
+1/-0

6 maanden geleden
Belachelijk. Heb geen Seizoenskaart omdat ik ver van Eindhoven woon, maar europese wedstrijden bezoek ik altijd. En je speelt eindelijk eens een keer CL, komen ze hiermee aanpappen.
+7/-0

6 maanden geleden
Ik ga al jaren met een passe partout naar zowel de champions league als de europa league. Ik ben lid van de supportersvereniging en heb ze al gemaild wat eigenlijk nog de meerwaarde van dit lidmaatschap is. Graag zoveel mogelijk mailen, zodat ze dit gaan terugdraaien!!
+2/-0

 
6 maanden geleden
Mail is zeker al verstuurd. Kreeg ook bijna direct een reactie waar wordt gevraagd om mijn begrip.
Gezien de snelle reactie denk ik dat ze het druk hebben met het Postvak IN vam de kaartverkoop
+2/-0

 
6 maanden geleden
Klasse!!! Laat je horen over deze belachelijke regeling!!
+2/-0

 
6 maanden geleden
Ik heb als lid van de supver ook een mail gestuurd!
+0/-0

6 maanden geleden
Reactie van supportersvereniging via FB:
Wij zijn net zo verrast als jullie. Dit is vantevoren niet met ons overlegd en we hebben PSV kaartverkoop inmiddels om een reactie gevraagd.
+1/-0

6 maanden geleden
Ik heb een clubkaart en geen “uitkaart” dus nu kom ik niet in aanmerking voor een kaartje voor de cl? Lekker motiverend! Not.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Als je naar een uitwedstrijd wil niet. Maar ook dat is binnen een paar minuten aangevraagd.
+1/-0

 
6 maanden geleden
Voor een thuiswedstrijd heb je geen uitkaart nodig. Een uitkaart heb je nodig indien je een uitwedstrijd wil bezoeken.
+1/-0

6 maanden geleden
Ow ik lees het verkeerd… verward waarschijnlijk
+1/-0

6 maanden geleden
Ik snap de nieuwe regeling ergens wel. Het is vervelend (en misschien ook oneerlijk) voor supporters zonder seizoenkaart die trouw naar alle Europese wedstrijden gaan, maar het biedt wel een grotere groep fans de kans om PSV aan het werk te zien in de Champions League.

Het aparte is wel dat er bij uitwedstrijden met het loyaliteitspuntensysteem wordt gewerkt. Dat systeem staat namelijk haaks op dit verhaal. 10 jaar geleden waren uitwedstrijden voor iedere supporter toegankelijk. Vandaag de dag is het slechts een select gezelschap (met toevallig allemaal zwarte kleding) die iedere keer gaat/kan gaan.
+4/-0

6 maanden geleden
Ik ga regelmatig naar uitwedstrijden.Dat ik dan voorrang krijgen op mensen die alleen maar de leuke wedstrijden eruit pikken vind ik volkomen terecht.En nee,ik ben dan niet in het zwart gekleed.Ik vind trouwens dat iedereen zelf moet weten wat hij of zij aantrekt.Sommige mensen vinden blijkbaar boeiend hoe andere gekleed gaan.
+2/-1

 
6 maanden geleden
Ik vind prijzen wel meevallen eigenlijk. Zeker oost en west
+1/-0

6 maanden geleden
Los van de discussie over de passe-partouts versus de losse kaarten, vind ik overigens ook dat de passe-partouts behoorlijk prijzig zijn. In de vele, Europees gezien, teleurstellende jaren zat het desondanks toch vol, dankzij ons trouwe publiek, nou halen we eindelijk weer eens de groepsfase CL om dan direct de hoofdprijs van je fans te vragen vind ik eigenlijk not done, dat had best wat schappelijker gemogen qua prijs.(en ja, ik ben er natuurlijk gewoon bij en gun de club alle geld van de wereld, maar vind het jammer dat men dit zo doet.)
+3/-0

 
6 maanden geleden
Helemaal eens. Daarbij komt ook nog dat wij bijvoorbeeld met 3 man onze eigen plekken op PR niet kunnen kopen ivm regels van UEFA. Nu krijgen we op 14 sept de mogelijkheid om een passe partout voor een alternatieve plaats te kopen, maar ze kunnen niet garanderen dat ze drie plekken naast elkaar hebben. Betalen met reden al grof geld voor onze seizoenskaart, en moeten nu we eindelijk CL spelen maar hopen dat we ergens een fatsoenlijke plek naast elkaar hebben. Op Enige medewerking van PSV hoeven we na enkele telefoontjes en mailtjes ook niet te rekenen… Ronduit schandalig!
+3/-0

 
6 maanden geleden
Nou, da's ook knap waardeloos zeg. Dat er plaatsen moeten worden afgestaan aan de UEFA, daar is niks aan te doen, maar hoe PSV daar mee omgaat, daar kunnen ze dan toch wel iets coulanter in zijn. Ze hadden voor iedereen die vanwege het afstaan van kaarten aan de UEFA zijn eigen plaats niet kan kopen ook een aparte VVK regeling kunnen optuigen waarbij deze groep eerste keus krijgt uit alle plekken die niet aan een seizoenkaart gekoppeld zijn.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afrika bakayoko bankzitten basarnhem berlijn bodo bommel bosz degradatie dortmund feyenoord heerenveen izecson kampioenskandidaat lozano overtredingen saibari sancho santos skipper soubavaria teze til tillman tov utrecht vaart vaio veerman verlenging