Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Koeman: 'Luuk de Jong weet mij wel te vinden als hij vindt dat hij terug moet komen'

4 september 2023 23:13
Foto: Pro Shots

Ronald Koeman: "Luuk de Jong weet mij wel te vinden als hij vindt dat hij terug moet komen"; image source: Pro Shots

Bondscoach Ronald Koeman gaf maandag op een persconferentie aan dat hij nog altijd hoopt dat Luuk de Jong zich weer beschikbaar gaat stellen voor het Nederlands elftal. Koeman gaat de spits echter niet zelf proberen te overtuigen. "Ik heb al goed met hem daar over gesproken toen hij mij belde om definitief af te zeggen voor het Nederlands elftal", aldus Koeman. "Daar had hij zijn redenen voor en die heb ik geaccepteerd."

Volgens Koeman ligt de bal bij De Jong. "Als hij vindt dat hij terug moet komen weet hij mij wel te vinden", zo gaf hij aan. "De speler zegt af en stopt met het Nederlands elftal. Als dat dan anders is, is ons contact dusdanig goed dat hij me wel belt."




Discussieer mee op de forums


Tags

koeman jong

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Heb liever dat hij de telefoon laat liggen, met 33-jarige leeftijd kun je beter volledig focussen op alle competities waarin PSV nog actief is. Op dit moment is hij simpelweg onmisbaar
+11/-0

8 maanden geleden
Vraagje, heeft iemand naast Luuk een lijst van spelers die deze 2 weken NIET uitwaaien over de nationale teams? Ben benieuwd met welke groep we nu bij mekaar blijven om te trainen voor de o zo belangrijke wedstrijden die eraan gaan komen
+2/-0

 
8 maanden geleden
Het aantal internationals valt gelukkig mee. Veerman, Lang, Dest, Tillman, Pepi, Benitez, Saibari, Bakayoko, Babadi en Van Duiven zijn opgeroepen. De rest blijft twee weken in Eindhoven.

Lozano is ook niet opgeroepen, maar die moet nog een werkvergunning regelen en dat duurt doorgaans bijna twee weken.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Mag je eigenlijk trainen zonder werkvergunning? In dat geval is het minder erg. Er vanuit gaande dat het 2 weken duurt, zou het de 15e geregeld zijn en kan hij tegen Nec spelen.

Net als onze Duitse vriend trouwens.

Overigens ook prettig dat onze "zwakste linie" muv Benitez en dest, wel volledig hier blijft. Kunnen zij wat langer door trainen.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Nee. Overigens tweette (of hoe dat tegenwoordig heet) Rik Elfrink dat de verwachting is dat die vergunning in de loop van deze week al binnen is.
+1/-0

8 maanden geleden
Hij is op dit moment in de vorm van z'n leven. Zegt zelf het privé ook lekker te hebben. Laat die telefoon lekker links liggen Luuk. En dat gelul dat het volk je nodig heeft....
+5/-0

 
8 maanden geleden
Precies.. daarnaast betaalt het volk z'n salaris niet, maar PSV ;)
+1/-0

 
8 maanden geleden
Kreeg er kriebels van.. 'Het volk heeft je nodig'
Luuk is alleen goed genoeg geweest om de laatste 10 minuten in te vallen, meer niet.
Ik zou ook bedanken. Lekker focussen op je thuis en onze mooie club.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Ik vond het een prachtig interview met luuk en hans kraaij. Luuk kijkt natuurlijk naar zichzelf maar ook hoe hij vertelde over dat hij de focus op PSV wil houden liet wel zien dat hij hart voor de club heeft.
+1/-0

8 maanden geleden
Lekker je woord jouden Luuk. Focus op je gezin (en PSV ) is gezien je leeftijd nu het allerbelangrijkste.
+1/-0

8 maanden geleden
Luuk liet zich uitdagen door de intervwr en Luuk daagde Ronald uit op een hooghartig manier, dus laat Ronald hier de bal over aan Luuk, wat @Bassie123 en @Ehv040 hier zeggen is dus klare taal, het kan Luuk en PSV benadelen mocht Luuk gaan en niet gebruikt worden en andersom ook door evt blessure op te lopen.
En ja een blessure kan je overal oplopen ja pfff
+1/-0

8 maanden geleden
Waarom zou hij terugkeren in Oranje? Hij is daar nooit serieus genomen als spits. Laat hem maar lekker van waarde zijn voor PSV, alle criticasters ten spijt.
+1/-0

8 maanden geleden
Trap er niet in Luuk. Ze hebben je duidelijk al die jaren behandeld als de van Beveren van deze generatie. Duidelijk minstens een klasse beter dan de spelers die op jouw plekje stonden, maar ja, je kwam niet uit de Randstad. Nooit een eerlijke kans gehad. Pas toen je naar Sevilla ging kreeg je iets meer minuten, maar toen je terug naar huis kwam was het alweer gedaan. Ronduit belachelijk dat een speler van zijn statuur in al die jaren maar 8(!) basisplaatsen toebedeeld kreeg. Lekker van je gezin genieten Luuk, en tussendoor vlammen voor Ons PSV! Die rooie heeft zelf nog nooit van loyaliteit gehoord, hij kan van jou nog veel leren.
+4/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage