Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Bakayoko: 'Voor de start van de zomer al beslist dat ik zou blijven'

8 september 2023 11:12 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Johan Bakayoko: "Voor de start van de zomer al beslist dat ik zou blijven"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad heeft Johan Bakayoko aangegeven dat het voor hem duidelijk was dat hij sowieso bij PSV zou blijven. "Ik had dat al voor de start van de zomer beslist. Ik wilde met PSV naar de Champions League en wil met PSV kampioen spelen", aldus Bakayoko."

De aanvaller gaat verder: "Ik weet hoe een transferwindow verloopt: het kan alle kanten uitschieten en clubs pushen… Ik wilde niet in een situatie belanden dat ik half augustus niet weet waar ik aan toe ben. Het klopt dat er veel beweging was rond mij, maar ik bleef kalm bij mijn beslissing. Ik liet de media maar praten en focuste me op voetbal."

Bakayoko ziet in PSV de ideale club om zich te kunnen verzekeren van een plek bij de Rode Duivels voor het EK van volgend jaar. "Ik wilde zijn bij een club waar ik van hou en die ook van mij houdt. Voor het EK wil ik me zoveel mogelijk tonen", zo geeft hij aan. "De Champions League is een mooi podium. Ik hou van voetbal om me met de besten te kunnen meten. De Champions League geeft me kippenvel. Ik droomde ervan, eraan deelnemen is nog beter."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko besten droomde focuste kalm transferwindow uitschieten verloopt verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Zeer verstandige jongen dit, heel fijn dat hij is gebleven!
+2/-0

8 maanden geleden
Wauw: verstandige, rustige jongens die zich niet gek laten maken door hun zaakwaarnemers en geen ego hebben van hier tot Tokyo op een erg jonge leeftijd, dat ze nog bestaan zeg. Dikke prima, die Johan.
+9/-0

8 maanden geleden
Prima mindset deze jongen!
Nooit klagen gewoon ballen👍🏻
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage