Transparent
Inloggen
Sluiten

Ricardo Pepi scoort tijdens oefenzege Verenigde Staten

10 september 2023 01:27
Foto: Pro Shots

Ricardo Pepi scoort tijdens oefenzege Verenigde Staten; image source: Pro Shots

De Verenigde Staten heeft in Saint Louis een oefenzege weten te boeken. In een moeizame wedstrijd werd Oezbekistan met 3-0 verslagen. Alle drie de PSV'ers kwamen in actie. Sergiño Dest speelde de gehele wedstrijd als rechtsback, terwijl Ricardo Pepi direct na rust binnen de lijnen kwam. Tien minuten voor tijd kreeg ook Malik Tillman een invalbeurt. In blessuretijd zorgde Pepi voor de tweede treffer.

Woensdag komt de Verenigde Staten nogmaals in actie. Om 02:30 uur Nederlandse tijd speelt het in Saint Paul een oefenwedstrijd tegen Oman. In Noord-Amerika vindt momenteel de groepsfase van de Nations League plaats. De Verenigde Staten heeft zich als nummer twee van de CONCACAF echter al automatisch geplaatst voor de kwartfinales, waardoor het ook tijdens de interlandperiode in oktober oefenduels zal spelen.




Discussieer mee op de forums


Tags

pepi amerika concacaf dest kwartfinales malik nations oezbekistan oman tillman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Leuk voor Pepi! Kan wel een opsteker gebruiken denk ik. Speelt behoorlijk tweede viool momenteel. Is ook pas zijn eerste seizoen op (dit) niveau dus hij heeft (en krijgt) de tijd maar het mag allemaal nog wel iets overtuigender wat mij betreft. Deze bal was nou ook niet bepaald onhoudbaar. Maar hij telt en dat zal hem hopelijk goed doen.
+5/-0

8 maanden geleden
Zal moeilijk zijn om Luuk in deze vorm naar de bank te verwijzen maar er komen nog genoeg wedstrijden aan. Rustig brengen. Veel vertrouwen in hem.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage