Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang wint met Nederland van Ierland

10 september 2023 22:42
Foto: Pro Shots

Noa Lang wint met Nederland van Ierland; image source: Pro Shots

Het Nederlands elftal heeft in de EK kwalificatiereeks opnieuw weten te winnen. In een zeer moeizame wedstrijd werd in Dublin met 1-2 van Ierland gewonnen. Noa Lang was de enige PSV'er die in actie kwam. Hij kwam tien minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen. Joey Veerman kreeg deze wedstrijd geen speeltijd.

Net zoals afgelopen donderdag was Denzel Dumfries de man van de wedstrijd en was hij betrokken bij alle doelpunten van Oranje. De eerste treffer ontstond na een overtreding op hem, terwijl de oud-PSV'er de assist gaf bij de uiteindelijk winnende treffer.




Discussieer mee op de forums


Tags

ierland nederland dublin dumfries joey oranje veerman

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Blij dat we komend weekend weer naar PSV mogen , vind t persoonlijk irritant en saai als nl zo’n blok heeft
+4/-0

8 maanden geleden
Snap niet waarom Wieffer in de basis stond. Totaal uit vorm en dat bewees hij ook. Reijnders viel goed voor hem in vond ik. Dat had ook Veerman kunnen zijn, die ook in uitstekende vorm verkeert. Waarom je van die drie dan voor Wieffer kiest is mij een raadsel.

Het is wel een teken aan de wand dat alles in het Nederlands elftal om Dumfries draait. In de praktijk de belangrijkste man, al is op papier en in de media Frenkie dat.
+6/-0

 
8 maanden geleden
Misschien calimero gedrag, maar persoonlijk heb ik het idee dat onze bondscoach wel van Feyenoorders houdt.
Daarnaast is het iedereen wel bekend als je bij Ajax speelt en je je veters zelfstandig kan strikken er al snel bij zit.
+3/-0

 
8 maanden geleden
Als het aan mij ligt is de Eredivisie sowieso een uitzondering voor een aanstormend talent. Als ze zo goed waren hadden ze wel in de PL gespeeld. Tete, VD Ven, V Hecke, etc. spelen gewoon op een hoger niveau.
+1/-0

 
8 maanden geleden
Wieffer is niet alleen uit vorm, in vorm is hij ook de mindere van Reijnders en Veerman, Frenkie profileert zich als leider door constant gebaren in de vorm van dirigeren te lopen maken ja, Dumfries is de Man qua productiviteit.
+1/-0

 
8 maanden geleden
ik snap ook niet dat blind nog geselecteerd is en word.
moet naar het bejaarde centrum
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Bedoeld wordt natuurlijk: "Nederland wint van Ierland, met Noah Lang voor 10'".
Blijft toch raar en overtrokken hoe op de club supporters sites bericht wordt over het NL elftal. Als een speler niet opgesteld of ingebracht wordt, staat er: "NL wint van -land-, zonder -club- speler" - vergezeld van een foto van de clubspeler die dus niet meedeed.
+3/-2

 
8 maanden geleden
Dat vind ik wel vrij normaal. Er is ook een specifieke oranjesupporters site.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage