Transparent
Inloggen
Sluiten

Ismael Saibari debuteert voor Marokko, geen speeltijd voor Johan Bakayoko bij België

12 september 2023 22:39
Foto: Pro Shots

Ismael Saibari debuteert voor Marokko, geen speeltijd voor Johan Bakayoko bij België; image source: Pro Shots

Ismael Saibari heeft dinsdagavond zijn debuut gemaakt in het Marokkaanse elftal. De middenvelder van PSV viel halverwege de tweede helft in tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Burkina Faso. Marokko wist het duel uiteindelijk met 1-0 te winnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd was al gemaakt toen Saibari binnen de lijnen kwam.

Johan Bakayoko kreeg dit keer geen speeltijd bij de Rode Duivels. Met de aanvaller van PSV op de bank wist België met 5-0 te winnen van Estland.




Discussieer mee op de forums


Tags

saibari bakayoko belgie ismael marokko burkina estland faso

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Mooi voor Ismaël, sympathieke kerel en een top mentaliteit.
+1/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
Saibari staat lekker te ballen, dat staat buiten kijf. Maar hebben jullie niet het idee dat hij 5-10kg te zwaar is? Doet me qua postuur (niet qua inzet!) aan die andere Marokkaan denken, die zijn voetbalschoenen vanwege gebrekkige mentaliteit binnenkort aan de wilgen gaat hangen.
+2/-4

 
8 maanden geleden
Ik moet eerlijk zeggen dat ik me ook wel eens afgevraagd heb of hij niet te zwaar is, maar ik denk dat het komt door zijn bouw en omdat hij een wat voller gezicht heeft. Als dat echt zo zou zijn, komt dat ook wel in de huidige tijd aan het licht bij alle metingen en zou er wat aan gedaan worden. hij oogt ook totaal niet log of langzaam, dus ik denk dat het schijn is.
+4/-0

 
8 maanden geleden
Heb jij afgelopen week niet naar Willem II gekeken, daar staat ene Raffael Behounek die even zijn shirt omhoog trok, en daar kwam toch een bierbuik tevoorschijn 😂
+1/-0

 
8 maanden geleden
Hij is zijn gewicht in goud waard dit seizoen. Als hij dat blijft, mag hij van mij best aankomen...
+1/-0

8 maanden geleden
Ja das die jongen zijn bouw,als Saibari goals gaat scoren worden die kilo's onzichtbaar net als bij Ronaldo toendertijd +-
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage