Ricardo Pepi scoort opnieuw voor Verenigde Staten

13 september 2023 09:49

Ricardo Pepi scoort opnieuw voor Verenigde Staten; image source: Pro Shots

Ricardo Pepi heeft opnieuw weten te scoren voor de Verenigde Staten. Mede door een doelpunt van de spits van PSV eindigde het oefenduel tegen Oman in een 4-0 overwinning. Pepi begon wederom vanaf de bank en mocht net zoals eerder deze week direct na rust invallen. De aanvaller heeft in de zes interlands die hij dit kalenderjaar speelde zes doelpunten weten te maken.

Waar Pepi niet aan de aftrap verscheen, stonden de andere twee PSV'ers wel in de basis. Zowel Sergiño Dest als Malik Tillman speelde vanaf het begin in het oefenduel. Tillman speelde uiteindelijk 70 minuten, terwijl Dest vijf minuten langer op het veld mocht staan. De vleugelverdediger was ook betrokken bij het openingsdoelpunt. Een schot van Dest kon nog door de doelman worden gekeerd, waarna Folarin Balogun de rebound in het doel tikte.