Transparent
Inloggen
Sluiten

Patrick van Aanholt: 'Voor deze stap heb ik weloverwogen salaris ingeleverd'

14 september 2023 14:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Patrick van Aanholt: "Voor deze stap heb ik weloverwogen salaris ingeleverd"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Patrick van Aanholt aan blij te zijn dat hij begin dit jaar terug is gekeerd bij PSV. Op de laatste dag van de winterperiode kwam hij over van Galatasaray. "Pas vier minuten voor de deadline was echt alles geregeld", aldus Van Aanholt. "Ik ben destijds in de avond nog even flink boos geworden op de voorzitter van Galatasaray, maar daarna is het prima en ga je goed uit elkaar. Ik heb voor deze stap ook weloverwogen salaris ingeleverd."

Van Aanholt wilde al een paar keer eerder terugkeren. "Maar telkens klopte het hele pakketje dan niet", zo geeft hij aan. "Of het was te duur, of er was niemand nodig. Dit was de ultieme kans en ik denk dat God het zo me met gepland heeft. Daar geloof ik in, dat alles een reden heeft."

Op zijn zeventiende vertrok de linksback bij PSV om naar Chelsea te gaan. "Natuurlijk had iedereen een mening, zo gaat dat in deze wereld. Alsof je zo'n kans zo vaak krijgt, om bij Chelsea te gaan spelen", zegt hij daarover. "Ik heb daarna vooral bij Crystal Palace een topperiode gehad. Een echte familieclub, waar ik veel spelers bij mijn komst al kende. Of ik ooit nog een stap naar het buitenland maak? Misschien blijf ik wel langer bij PSV. Als de club aan het eind van dit seizoen tevreden is en ik plezier voel, wil ik graag blijven."

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

aanholt chelsea galatasaray deadline familieclub pakketje palace topperiode

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


10 maanden geleden
Ik denk niet dat het verblijf van Van Aanholt na dit seizoen verlengd zal worden tenzij hij transfervrij vastgelegd kan worden. Gezien zijn leeftijd verwacht ik echter dat PSV voor een ander zal gaan.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Volgens mij heeft hij nog een contract tot de zomer van 2024. Zou dus goed kunnen dat hij transfervrij kan tekenen na dit seizoen. Zou me wel lichtelijk verbazen als hij bij zou tekenen bij Galatasaray, zeker wanneer hij veel speelt en vaak basis staat dit seizoen.
+1/-0

 
10 maanden geleden (gewijzigd)
Hij is juist transfervrij na dit seizoen
+1/-0

 
10 maanden geleden
Komt na dit jaar gewoon onder contract bij PSV dankzij z’n transfervrije status. Zal voor 2 jaar vastgelegd worden met optie voor extra jaar. Goeie ervaren kracht en op dit moment gewoon onze eerste linksback. Degelijk, betrouwbaar en aanvallend een wapen in samenwerking met Lang. Als er voor 1 speler binnen onze selectie het toekomstige traject vaststaat dan is het wel voor van Aanholt
+1/-0

 
10 maanden geleden
Hij is dan al 34 jaar oud hè? Ik weet het, Jantje Heintze was als linksback nog een paar jaartjes ouder maar dat waren ook andere tijden. Ik denk dat je als PSV ondertussen ook moet speuren naar een vervanger. Vind je die niet dan kun je Van Aanholt eventueel een contract geven maar ik zou de voorkeur geven aan een jonge groeibriljant, mits voorhanden, met financiële (rest)waarde
+1/-0

 
10 maanden geleden
Voor dat halve jaar afgelopen seizoen een prima oplossing. Verder ben ik niet echt groot fan (meer) van de huidige PvA. Zie dan liever Dest op links, dat klikt lekker met Lang. Sambo krijgt helaas de kans niet meer op rechts. Mooiste zou zijn als ze dezelfde constructie aan konden gaan met Angelino na dit seizoen. Jammer dat die nu in Turkije speelt.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Of Dest gewoon op rechts want Mauro komt er ook weer aan voor linksback (met z’n geweldige indraaiende voorzetten op Luuk)
+1/-0

 
10 maanden geleden
Hoezeer ik Mauro ook bewonderd heb in tweede seizoen bij Herr Roger, alsmede zijn dankbaarheid, doorzettingsvermogen en onverzettelijkheid betwijfel ik of Mauro nog (terug) kan komen op het huidige niveau dat vereist is. Verder eens met Jordy v.w.b. Aanholt.
+2/-0

 
10 maanden geleden
Mauro heeft aardig wat te verduren gehad wat betreft blessures. Mentaal zit het wel goed bij die jongen maar om terug te komen op dat niveau wat ie onder Schmidt heeft behaald is toch wel wat meer nodig.
+1/-0

10 maanden geleden
Ben blij met hem, goeie en betrouwbare back. Veel ervaring ook, zulke spelers heb je ook nodig
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom alchemist anthony antonh arensman arrogant bayern brobbey doeki espn feyenoord gerets izecson koki kroes oranje pepi poster ring rivaal rosario santos schouten skipper tillman vaio veerman voetbalprimeur wanner weghorst