Transparent
Inloggen
Sluiten

De Rood Wit Podcast Special | Bijzondere PSV Supporters over de mooiste club van de wereld

14 september 2023 17:58 - De Rood Wit PodcastDe eerste en enige PSV Podcast op beeld voor Youtube!

De eerste aflevering van de Rood Wit Podcast Special met Robbie Hageman en Danny Lodewijks

Help Robbie met de inzamelingsactie voor de behandeling in Amerika:
https://www.gofundme.com/f/pshbw-hersentumor-behandeling-usa-robbie-hageman

Elke week te zien en te beluisteren!

De Rood-Wit Podcast is bedacht om de stem en het geluid van de Supporters te laten horen dus hier zijn de gasten ook op geselecteerd. Bekende en onbekende PSVers geven hun ongezouten mening over de mooiste club van de wereld.
Tags

podcast robbie special hageman amerika bedacht beluisteren danny geluid gofundme hersentumor inzamelingsactie lodewijks onbekende ongezouten pshbw psvers usa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Er moeten nog wat vlieguren gemaakt worden volgensmij. Wel leuke gasten
+2/-0

2 weken geleden
Leuke gasten, maar mogen zich wel wat beter inlezen over bepaalde onderwerpen. Klopt soms echt helemaal niets van.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Leuke gasten maar ze moeten wel nog even wat ervaring opdoen. Ga door dus zou ik zeggen.

Misschien is de kwaliteit van de horeca in het stadion een onderwerp voor een volgende aflevering?

Bediening is zeer traag. Er staan vaak wisselende mensen, bijna altijd jongeren die alleen maar op hun mobiel zitten of met elkaar bezig zijn, en weten geregeld niet wat ze doen. Hierdoor is bediening met name in de rust traag. Ik zit aan de trap en heb minimaal een kwartier na rust mensen voor me doorlopen die het zicht blokkeren. Als voorbeeld neem ik Psv - Groningen. 6-0. Ik heb 2 goals live gezien... de rest stonden mensen op de trap. Zet er een ervaren horecamedewerker bij die die mensen aanstuurt of ze iig de kneepjes van het vak leert. Zoals wat je bijvoorbeeld al kunt doen als er geen klanten zijn.

Het meest schandalige vind ik dan toch wel de prijzen en de hoeveelheid frisdrank die je minimaal moet afnemen. Ik heb een klein neefje die dan graag een frisdrank wil. Ik vind het niet prettig dat ik die dan minimaal een halve liter al moet geven. En ja die kan hij mee naar huis nemen maar kom op, wees eerlijk. Een kind slurpt fris zo snel mogelijk op want ja, suikers.

Ja water is dan een goed alternatief. Ware het niet dat ze 5,85 vragen voor een halve liter water en 5,70 voor een halve liter bier. Als sportclub vind ik principieel dat water nooit duurder mag zijn dan alcohol. Of uberhaupt duurder dan iets. Het is water, kom op zeg. Waar gaat het over. We hebben zo een ontzettend mooi watersysteem in Nederland. Zo zuiver water dat uit de kraan komt. Tap gewoon kraanwater, dit kost €1.21 per kuub in Brabant als ik me niet vergis. Wanneer PSV €1,50 per halve liter vraagt verdienen ze €2998,79 per kuub!! Daar moet de financiele afdeling toch klappertanden van krijgen of nier dan? Water afnemen omdat het in het contract staat inbegrepen bij het frisdrankpakket is dan ook verleden tijd. (Flesjes water is sowieso in Nederland een grote scam, wantja zie kraanwater).

Nou lees ik nu dus (en ook de reden dat ik dit bericht ben gaan typen) dat ze over gaan stappen naar statiegeld bekers. Ik snap dat wegwerpbekers verboden gaan worden maar kom op, er kan toch wel iets beters verzonnen worden dan dit? Moet iedereen straks een uur na de wedstrijd in de rij staan om hun beker in te leveren... of wordt er dan juist gerekend op het feit dat mensen hun statiegeld laten schieten? Wantja kaching€€€€. Ik hoop het in ieder geval niet. Mensen uit de vakken waar dit al enige tijd van toepassing is, ik hoor graag jullie ervaringen hiermee is. En hoop zo dat het allemaal mee gaat vallen, maar ik ben er bang voor. Op festivals is het ook al verschrikkelijk.

Edit: paar typefouten
+1/-0


Win met PSVPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

arsenal bakayoko benul berry eredivisie fakkels femke feyenoord gestaakt halsema ingestelde izecson kilsdonk knvb koen kul kwetsbaar leefbaar lozano manolev mar misdragingen remigio santos shevchenko side treurig uitsupporters vdv volendam