Transparent
Inloggen
Sluiten

Noa Lang: 'Balen dat ik er zo snel uitga, maar dat was ook uit voorzorg'

16 september 2023 23:33

In gesprek met ESPN werd Noa Lang meteen gevraagd naar zijn blessure. "We zien het woensdag wel. Het is even kijken hoe het hersteld", aldus Lang. "Het ontstond na die tackle. Het was eigenlijk een beetje een domme tackle, want ik was er al langs. Toen kreeg ik een beetje last. Het is even kijken hoe het gaat. Het is wel een smetje, ik ben hier wel geïrriteerd van."

Lang was het eens met de opmerking als hij niet geblesseerd was geraakt de avond perfect zou zijn geweest. "Klopt. Ik had er zin in vandaag en het hele team had er zin in vandaag", zo gaf hij aan. "Het is balen dat ik er zo snel uitga, maar dat was ook uit voorzorg. We stonden al met 3-0 voor. Waarom zou je dan nog risico gaan nemen? Ik ben een voetbaljongen en heb er altijd moeite mee om er uit te gaan, dus vandaag een beetje mijn irritatie. Maar het is nu gewoon kijken hoe het hersteld."

De aanvaller werd ook gevraagd naar de concurrentiestrijd in de aanval nu Hirving Lozano naar de club is gekomen. "Dat is alleen maar leuk. Het houdt elkaar alleen maar scherp. Als je elkaar zo naar een next level brengt is dat alleen maar goed", zei hij daarover. "We zijn ook allemaal verschillende type spelers en dat heb je gewoon nodig als je kampioen wil worden en hoge ogen wilt gooien in de Champions League. Binnen PSV werd mij ook gevraagd wat voor positie erbij moest komen en toen heb ik ook gezegd dat er een buitenspeler moest komen. Op elke positie hebben we dubbele bezetting nodig en hoe beter de kwaliteit hoe beter het team."

Lang werd ook gevraagd naar zijn hit die op vrijdag werd uitgebracht. "Ik ben viraal gegaan, ook buiten het veld", reageerde hij daar lachend op. "Het is mooi dat ik niet alleen op het gras mensen kan laten entertainen. Ik heb dit vijf jaar geleden een keer opgenomen, oprecht als grap. Ik heb geen flauw idee hoe mensen hier aan zijn gekomen, maar het gaat nu viraal. Op TikTok al 10 miljoen keer, dus toen heb ik het maar uitgebracht. Maar het mooiste is als ik hier dit jaar met de schaal en de beker sta en verder kom in de Champions League. En woensdag weer fit ben, daar ga ik alles aan doen."




Discussieer mee op de forums


Tags

uitga voorzorg viraal entertainen espn gras hit irritatie level lozano smetje tiktok voetbaljongen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage