Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'De mensen waren volgens mij wel blij dat Chucky terug is zo te horen'

16 september 2023 23:53

Peter Bosz was in gesprek met ESPN lovend over het debuut van Armel Bella-Kotchap. "Het was de eerste wedstrijd in het eigen stadion. Dan zit er voor die jongen extra druk op en dan moest hij ook nog eens links centraal spelen. Ik vind dat hij het uitstekend heeft gedaan", aldus Bosz. "Ik heb hem van te voren gevraagd om het simpel te houden in balbezit. De bal inleveren bij de jongens voor hem en dat heeft hij gedaan. De duels die hij moest winnen heeft hij allemaal gewonnen. Hij speelde een heel degelijke wedstrijd."

Over de blessure van Noa Lang kon de trainer nog niet veel zeggen. "Maar als hij naar de kant heeft omdat hij last heeft en er uiteindelijk uit wil is het natuurlijk wel serieus", zo gaf hij aan. "Ik twijfelde nog wel even of ik Yorbe Vertessen moest brengen omdat Hirving Lozano dan bijna een hele helft moest spelen, maar uiteindelijk kon het wel. De mensen waren volgens mij wel blij dat hij terug is zo te horen, maar dat ben ik ook."

Bosz had geen problemen met de discussie wie de tweede penalty zou nemen. "Johan stond met de bal en Chucky wilde ook nemen, maar na Luuk is Pepi degene die de penalty's neemt. Dat is gewoon duidelijk. Dat heeft de aanvoerder daarna ook even tegen de mannen gezegd", zei hij daarover. "André heeft nog even gevraagd om zeker te zijn dat Pepi zou nemen. Dat was de afspraak, dus dan gaat hij hem nemen."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz chucky pepi armel bella espn kotchap lozano vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte