Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'We moeten wel zelf durven én willen voetballen'

20 september 2023 01:13

Op de persconferentie van dinsdag gaf Peter Bosz aan dat hij verwacht dat de sleutel tegen Arsenal op het middenveld zal liggen, maar zeker ook in de opvatting van PSV. "Het allerbelangrijkste is dat we durf tonen. We spelen tegen een hele goede tegenstander, maar moeten wel zelf durven én willen voetballen. Dat zal heel belangrijk zijn om eventueel te winnen", aldus Bosz, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. "Zij proberen een man meer te creëren op het middenveld, daar gaan wij wat tegenover zetten. We zullen ons op detailniveau aanpassen, maar onze opvatting verandert niet."

Ondanks dat Noa Lang ook mee is afgereisd naar Londen, is het nog niet zeker dat hij ook daadwerkelijk kan spelen. Die beslissing volgt pas na de afsluitende training. "Ik hoop dat hij daar goed uit komt. En als dat zo is, zal ik daarna een beslissing nemen", zei Bosz daarover.
Tags

bosz opvatting arsenal detailniveau durf londen sleutel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

bakayoko benitez berghuis bergwijn boscagli bosz brobbey crisy dest effenberg feyenoord hahaha hypo izecson jong koeman lens oranje overmars saibari santos schouten sevilla teze til twente vaio veerman vertessen vitesse