Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Het kwaliteitsverschil was gewoon te groot vanavond'

21 september 2023 00:09

In gesprek met RTL 7 kreeg Peter Bosz de vraag of het voor PSV een pijnlijke avond was. "Als je naar de uitslag kijkt zeker en dat is waar het uiteindelijk om draait", aldus Bosz. "Ik kan de spelers verder niets kwalijk nemen. Het kwaliteitsverschil was gewoon te groot vanavond."

Gevraagd werd of hij zichzelf wel iets kwalijk kon nemen en niet op een andere manier had moeten spelen. "Ik wil best kritisch naar mezelf kijken. Maar als we met z'n allen voor de pot gaan hangen, gaan we ze ook tegen krijgen tegen dit Arsenal", zo gaf hij aan. "Zij hebben in hun zestien erg goed verdedigd en dat hebben wij niet gedaan. Uiteindelijk loop je dan tegen een heel grote nederlaag aan."

Bosz verwacht dat zijn ploeg van de fouten leert als ze vaker op dit niveau kunnen spelen. "Dat hoop ik in december te zien als zij naar ons komen. Arsenal is denk ik de beste ploeg uit onze poule en hoort bij de beste ploegen ter wereld. Daar horen wij toch niet bij", zei hij daarover. "Ik kan de jongens helemaal niets verwijten. Je kan niet zeggen dat ze niet gewerkt hebben en niet geprobeerd hebben met ballen te spelen. We hebben geprobeerd om druk te zetten en geprobeerd om druk te zetten. Alleen zij zijn beter dan dat wij zijn."




Tags

bosz kwaliteitsverschil arsenal verdedigd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte