Transparent
Inloggen
Sluiten

Declan Rice: 'PSV verdient de credits voor de manier hoe ze hoog druk zetten'

21 september 2023 00:28

Declan Rice was in gesprek met RTL 7 vol lof over het spel. "Ze moeten de credits krijgen voor de manier hoe ze hoog druk zetten en proberen de bal zo snel mogelijk terug te veroveren. Ze hebben heel energieke spelers en waren dit seizoen nog ongeslagen", aldus Rice. "Ze hebben een fantastische ploeg. We wisten dat het voor ons een flinke uitdaging zou gaan worden."

De international van Engeland ging verder: "Het was van ons heel goed dat we in de eerste helft drie keer scoorden, maar PSV heeft ook die mogelijkheden gehad. Defensief stond het goed bij ons, maar zij hadden een paar heel goede aanvallende acties."

Rice was het totaal niet eens met de opmerking dat de speelwijze van PSV een zelfmoordtactiek was. "Als je met 3-0 voorstaat, lijkt het natuurlijk makkelijk. Maar PSV heeft ons ook problemen bezorgd", zo gaf hij aan. "Een paar keer kwamen we niet onder hun druk uit en veroverden ze op gevaarlijke plekken de bal. Zeker in de eerste tien minuten van de wedstrijd hadden we het echt zwaar. Maar als je dan uiteindelijk met 4-0 wint, hebben we het heel goed gedaan."




Tags

rice credits declan engeland gevaarlijke veroverden voorstaat zelfmoordtactiek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage