Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Rare wedstrijd waarin je slecht speelt, maar wel veel kansen krijgt'

24 september 2023 01:22

Peter Bosz gaf in gesprek met ESPN aan dat PSV in Almere geen goede wedstrijd had gespeeld. "Totaal niet. Dat heb ik in de rust ook al aangegeven", aldus Bosz. "Het was een heel rare wedstrijd waarin je totaal niet aan het voetballen was, wat ook door het veld kwam, maar als je ziet hoeveel kansen we kregen... Iedere bal achter hun verdediging was gevaarlijk. Je staat 0-2 voor terwijl je slecht speelt, maar dat had veel hoger moeten zijn in de rust."

Ook het spel van Almere City zorgde ervoor dat PSV moeilijk aan voetballen komt. "Het heeft er zeker mee te maken dat zijn goed druk zetten, maar tegelijkertijd zie je dat iedere bal die wij achter de verdediging plaatsen meteen gevaarlijk werd", zo gaf hij aan.

Gevraagd werd aan Bosz waar hij wel tevreden over was. "Dat we hier met 0-4 winnen en weer de nul houden", zei hij daarover. "We hebben nu vijf wedstrijden gespeeld en pas één doelpunt tegen. Dat is lekker voor de keeper, de verdediging en voor het hele elftal. We hebben ook niet veel grote kansen weggegeven, dus dat staat wel goed. En normaal voetballen we ook beter."




Tags

bosz espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte