Transparent
Inloggen
Sluiten

Guus Til: 'Lekker dat ik weer eens mocht spelen'

24 september 2023 01:27

In gesprek met ESPN was Guus Til blij dat hij weer had mogen spelen. "Dat was wel lekker ja. Ik had het gisteren al gehoord", aldus Til.

De middenvelder kreeg de vraag hoe het kwam dat PSV zo moeizaam speelde. "Zij toonden heel veel lef en daar leken we in het begin wel van te schrikken, want we hadden heel veel balverlies, zo gaf hij aan. "Je ziet het niet vaak als een topploeg speelt tegen een team dat onderin meedraait dat zij opeens hoog druk gaan zetten en met hun centrale verdediger op de middenlijn staan. Daar hadden we in het begin moeite mee, maar later hadden we door dat de lange bal op Luuk dan wel werkt."

Gevraagd werd wat Peter Bosz in de rust had gezegd. "Hij zei dat het niet goed was, maar dat we wel 0-2 voor stonden. Dat zegt dan toch iets over de kwaliteiten in ons team", reageerde Til daarover. "We moesten ons herpakken. In de tweede helft hebben we minder weggegeven, maar ook minder gecreëerd. Het was een beetje zakelijk."




Discussieer mee op de forums


Tags

til balverlies bosz espn middenlijn topploeg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie exzfoxsy feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage