Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV volgende week opnieuw in gesprek met management Isaac Babadi'

26 september 2023 09:45 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV volgende week opnieuw in gesprek met management Isaac Babadi"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV nog altijd inzet op een nieuw contract voor Isaac Babadi. De middenvelder kan zijn handtekening zetten onder een contract tot de zomer van 2028. Volgende week zullen alle partijen opnieuw met elkaar in gesprek gaan. De aanbieding die PSV deed kreeg geen akkoord, maar leverde een tegenvoorstel op.

Babadi ziet zelf het belang om langer bij PSV te blijven, maar zijn kamp is wel van mening dat daar een passend contract met een goed sportief plan en stevige financiële voorwaarden onder moet liggen. Meerdere clubs uit het buitenland zijn bereid om veel meer te betalen en daarom heeft PSV een tegenvoorstel gedaan. Over vijf jaar gemeten zou dat verschil niet om miljoenen gaan, maar is het alsnog wel behoorlijk.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

babadi isaac tegenvoorstel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Babadi ziet zelf het belang om langer bij PSV te blijven, "maar zijn kamp is wel van mening dat daar een passend contract met een goed sportief plan en stevige financiële voorwaarden onder moet liggen."

Juist.. daar gaan we weer.. het is vooral weer het gevolg wat vind dat er flink betaald moet worden voor de mogelijke potentie in plaats van dat er betaald wordt naar bijdrage. Wees blij dat je voor onze mooie club mag spelen, observeer, leer, ontwikkel je in de schaduw en groei tot een basisspeler.. Van daaruit vallen er nog voldoende mooie stappen te maken.
+10/-0

8 maanden geleden (gewijzigd)
De ellende is natuurlijk ook dat allerlei subtoppers (of laagvliegers) in Europa hem lekker gemaakt hebben met een flink hoger salaris en tekengeld. Die clubs (die vaak kapitaalkrachtiger zijn dan PSV) kunnen voor relatief weinig risico en geld een groot talent binnenhalen. En daar moeten wij ons voorstel dan weer op aanpassen.

Ik hoop dat hij blijft, tegen voor ons redelijke voorwaarden, maar zal de vlag niet uithangen als de handtekening gezet is. Daarvoor duurt dit voor mij te lang (en heeft hij nog te weinig gebracht).
+1/-0

8 maanden geleden
Aan de ene kant wordt ik zo moe van die jonge pikkies die denken iets te kunnen eisen (verwijzen naar zijn management is onzin, de speler bepaalt uiteindelijk), maar aan de andere kant; waarom huren we in hemelsnaam middelmaat a la Tillman en krijgt Til de voorkeur boven een jonge speler met potentie?
+1/-0

8 maanden geleden
Dit doet PSV zichzelf aan, telkens weer. We laten zon jongen debuteren en de sterren van de hemel spelen en dan gaan we zeggen. Kom, jou gaan we verlengen. Dan ben je natuurlijk het haasje. Het is een grote mensen wereld en daar hebben die mannen het volste recht om een 'marktconforme' vergoeding te vragen van PSV. De prijs voor talent (en vooral een potentiële transfersom is natuurlijk super hoog) Als je visie hebt moet je dit voor zijn. Als je op t trainingsveld talent ziet verlengen voor de doorbraak en voor lief nemen dat je af en toe een flop verlengt. That's all in the game.
+2/-0

8 maanden geleden
Wat je zegt Timmie-PSV klopt, met een beetje kijk op talent kan je een hoop ellende besparen door op tijd te handelen, en ja natuurlijk kan je je neus stoten maar hoeft ook geen 5/6 jaar contract direct te zijn maar gewoon zoals vroeger 2/3 jaar met opties is een vrij veilig constructie?
+2/-0

8 maanden geleden
Moet voorbeeld volgen van Saibari, zou verstandige keuze zijn.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage