Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ismael Saibari verlengt contract bij PSV tot 2028'

26 september 2023 09:48 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Ismael Saibari verlengt contract bij PSV tot 2028"; image source: Pro Shots

Ismael Saibari gaat zijn contract bij PSV verlengen. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. De huidige verbintenis van de international van Marokko loopt over twee seizoenen af, maar de middenvelder heeft een mondelinge akkoord bereikt over een nieuw contract. De middenvelder zal binnenkort zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot de zomer van 2028 en ziet dat ook gepaard gaan met een opwaardering van zijn contract.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

ismael saibari marokko

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Babadi, lees je mee? Zo kan ‘t ook 😜
+5/-0

 
8 maanden geleden
Eigenlijk kun je die twee helemaal niet met elkaar vergelijken. Saibari heeft een fantastische Afrika Cup gespeeld en daarna al veel gespeeld bij PSV en ook belangrijk geweest. Onder andere met twee doelpunten in de thuiswedstrijd tegen de Rangers. Babadi heeft nog maar weinig gespeeld en heeft ook weinig toegevoegde waarde gehad.

Saibari zal dus een beter voorstel krijgen dan Babadi verwacht ik, terwijl hij nog 2 jaar een contract heeft, dus minder voorstellen van andere clubs zal hebben liggen vergeleken een Babadi die volgende zomer transfervrij is.
+3/-0

8 maanden geleden
Goed nieuws, Saibari dat is een speler waar je nog veel plezier van kan hebben als zijn ontwikkeling zo door zet.
+2/-0

8 maanden geleden
Kijk Babadi en Sambo, zo kan het ook.
+3/-1

8 maanden geleden
Fantastisch en ook verdiend. Saibari werkt hard en dan is dit meer dan terecht. Heel fijn dat speler en club vertrouwen in elkaar hebben. Door hard werken kom je er in combinatie met talent.
+4/-0

8 maanden geleden
Goed voor alle partijen, Rust in de tent. Prima. Speler met potentie die er helemaal voor wil gaan. Of hij de echte top haalt en / of vaste basis speler PSV wordt is nog afwachten maar hij gaat er wel vol voor. Goed karakter, zo hoort.
+1/-0

8 maanden geleden
Zou dit dan weer eens een jongen met Marokkaanse roots zijn die wél slaagt?
+1/-3

8 maanden geleden
Goede actie. Talentvolle speler die zich goed aan het ontwikkelen is en volgens mij ook een bescheiden en professionele kerel. Op de 10 positie speelt is hij gevaarlijker en effectiever dan op de flanken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte