Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Go Ahead heeft een hele leuke ploeg'

26 september 2023 18:09

Op de persconferentie van dinsdag was Peter Bosz lovend over de kwaliteiten van Go Ahead Eagles. "Ik schijn het niet van iedereen te mogen zeggen en dat maakt me niet zoveel uit, maar ik vind echt dat Go Ahead een hele leuke ploeg heeft", aldus Bosz, opgetekend door het Eindhovens Dagblad. "Het verrast me niet dat ze nu zesde staan, op basis van wat ik dit seizoen van ze gezien heb."

Bosz ging verder: "Het is een ploeg ook die al wat langer bij elkaar is en dat werpt zijn vruchten af. Ze zijn ingespeeld en weten wat ze aan elkaar hebben. Voor heel veel clubs is het niet normaal dat je je selectie al vroeg bij elkaar hebt. Maar ze hebben het ook in dat opzicht goed voor elkaar gehad. Go Ahead is een team dat in het veld onder veel omstandigheden rustig blijft. Daaraan herken je kwaliteit."

Voor PSV is het zaak om scherp te blijven. " Ik heb hier aan het begin van het seizoen al met de spelersgroep hier al over gesproken. Hoe hou je elkaar scherp? Ik vind daarom dat je de dingen eerlijk moet benoemen na wedstrijden", zo gaf hij aan. "Blij zijn en kritisch blijven na overwinningen. Wel altijd de realiteit blijven zien. Als ik dingen ga zeggen die bezijden de waarheid zijn, denken de spelers ook wat zegt hij nou. Ik toon met beelden ook aan wat er dan niet goed was."

Mogelijk gaat de trainer ook tegen Go Ahead weer rouleren met zijn ploeg. "De eerste pijntjes voelen we en jongens moeten fit zijn. We gaan dat in de middag bekijken", zei hij daarover.




Tags

bosz eagles herken pijntjes rouleren waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage