Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zet in op nieuw contract voor Johan Bakayoko'

27 september 2023 00:26 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV zet in op nieuw contract voor Johan Bakayoko"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV werkt aan een nieuw contract voor Johan Bakayoko. De international van België heeft nog een contract tot de zomer van 2026, maar PSV wil dat hij dat met één of liefst twee seizoenen gaat verlengen. Met een nieuwe verbintenis zou bovendien ook overeenstemming worden gebracht naar de status van regelmatige basisspeler in Eindhoven.

Afgelopen maand kon Bakayoko al voor 40 miljoen euro de overstap maken naar Brentford en hadden veel clubs belangstelling getoond. Voor de aanvaller was een vertrek dit seizoen bij PSV echter onbespreekbaar en wil hij vol voor de landstitel gaan.

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

bakayoko belgie brentford landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


8 maanden geleden
Dubbeltje zaaien kwartje oogsten, goed bezig!
+5/-0

8 maanden geleden
Realistisch gezien moeten we hopen dat hij die 40milj maar ontstijgt want dat was een mooi bedrag, hopelijk speelt hij meer meloenen aan de plant,
dit kan een mooi jaar worden.
+1/-0

8 maanden geleden
Als PSV nu eens eerst het contract verlengt vóór dat dit soort berichten naar buiten worden gebracht. Gewoon in alle rust onderhandelen en dan horen wij nadien wel wat de uitslag is.
"PSV zet in op..." is zo'n loze zin. Maak gewoon de beste deal. Als Bakayoko 20M per jaar vraagt wordt t niks. Is hij snel tevreden kom je er wel samen uit en maak je een goeie deal. Wat heeft het voor zin al vooraf over de uitslag te speculeren. Je legt jezelf alleen druk op en verslechterd je onderhandelingspositie.
+2/-0

8 maanden geleden
Goeie beslissing van PSV om deze parel z'n contract proberen te verlengen. Wordt / is basis speler, ook voor de rode duivels. Was al 40mio geboden. Mocht hij zich nog verder ontwikkelen zal het eventuele transferbedrag alleen maat hoger worden.
+1/-0

8 maanden geleden
Bakayoko verdient echt een verbeterd contract. Een speler, waar psv nog veel plezier aan kan hebben. Lozano is echt over de hill.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage