Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze: 'Je weet gewoon dat Luuk met het hoofd een wapen is'

27 september 2023 22:14

Jordan Teze was na afloop in gesprek met ESPN tevreden over de doelpunten van PSV. "Dat waren goede goals. Ook goede voorzetten, al zeg ik het zelf. Je weet gewoon dat Luuk met het hoofd een wapen is", aldus Teze. "Het waren ook weer belangrijke goals. Hij maakt de 1-0 en dat is altijd een belangrijke goal, want anders wordt het een moeilijke wedstrijd. Uiteindelijk scoort hij dan ook nog de 3-0 en dat helpt ons natuurlijk."

Gevraagd werd aan de back of PSV veel traint op voorzetten via de backs, omdat alle doelpunten tijdens de wedstrijd op die manier vielen. "Best wel veel eigenlijk. We weten dat we met Luuk een wapen hebben", zo gaf hij aan. "De trainer heeft er ook voor gekozen om met Guus en Saibari te spelen. Ik denk om dan met veel mensen in de zestien te zijn. Dan moet je gewoon die ballen er in slingeren. Dan moeten die mensen er staan en dat is deze wedstrijd wel goed gegaan."

Met Sergiño Dest kent Teze flinke concurrentie voor een plek in de basis. "Hij is een goede speler. Iedereen weet natuurlijk waar hij heeft gespeeld, maar ik moet gewoon laten zien dat ik daar hoor te staan", zei hij daarover. "Hij kan natuurlijk ook vanaf links spelen, maar hij is gewoon een goede concurrent voor allebei de kanten. Ik heb heel veel vertrouwen in mezelf en weet dat ik daar heel goed kan spelen. Aan mij is het gewoon om dat te laten zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

teze wapen jordan dest espn saibari

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage