Transparent
Inloggen
Sluiten

Peter Bosz: 'Het was niet zo'n leuke wedstrijd om naar te kijken'

27 september 2023 22:19

In gesprek met ESPN was Peter Bosz niet tevreden over de wedstrijd. "Als je de wedstrijd hebt gezien was het niet zo'n leuke wedstrijd om naar te kijken", aldus Bosz. "Met name in de eerste helft gingen er veel dingen niet goed. Het druk zetten was niet goed, in balbezit speelden we niet goed, de veldbezetting was niet goed. Dat moest beter. Gelijk na rust geef je even gas, maak je twee doelpunten en is de wedstrijd gespeeld."

Bosz vond dat zijn ploeg veel meer had moeten scoren. "Zeker gezien de kansen die we krijgen", zo gaf hij aan. "Dat is bij ons wel vaker zo dat het rendement wat dat betreft omhoog moet. Daar zullen we aan moeten werken."

Gevraagd werd aan de trainer of veel spelers het hem moeilijk maken met twee goals van Guus Til in de laatste twee wedstrijden en twee assists van Jordan Teze tegen Go Ahead. "Dat vinden wij vooral heel fijn. Dat laat zien dat ze heel graag willen spelen", zei hij daarover. "We hebben natuurlijk ook veel goede spelers. Als je ziet wat er vandaag inkomt vanaf de bank is dat puur kwaliteit."




Discussieer mee op de forums


Tags

bosz espn inkomt jordan teze til veldbezetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage