Transparent
Inloggen
Sluiten

Joey Veerman: 'Er zit niet heel veel gevoel meer bij mij voor Volendam'

29 september 2023 01:59

Joey Veerman zal zaterdag tegen zijn oude club gaan spelen. Na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles gaf hij op de persconferentie echter aan dat de wedstrijd voor hem niet meer speciaal is. "Bij de club Volendam heb ik een warm gevoel, maar met wat er nu allemaal gebeurt daar heb ik dat helemaal niet. Het is een stuk minder geworden voor mij, dus ik kijk meer uit naar de wedstrijd tegen Sevilla", aldus Veerman.

De middenvelder ging verder: "Vorig jaar speelden er tenminste nog een paar Volendammers in. Dat is nu helemaal anders. Wij willen de wedstrijd gewoon winnen en verder is het voor mij niet belangrijk. Het is leuk dat er veel mensen komen kijken uit Volendam en ook op tv gaan kijken, maar verder zit er niet heel veel gevoel meer bij."




Discussieer mee op de forums


Tags

veerman volendam joey eagles sevilla volendammers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage